Προσκεκλημένος του radioaigialeia ήταν o υποψήφιος Δήμαρχος Δημήτρης Καλογερόπουλος!

Αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του συνδυασμού του για την Αιγιάλεια του αύριο  που περιλαμβάνει την καθαριότητα, τις υποδομές, τους κοινόχρηστους χώρους, την κοινωνική πολιτική, την υγεία, την παιδεία, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και τέλος την ανάπτυξη!!

Η πείρα των τριών τετραετιών ως Δήμαρχος Συμπολιτείας δεν πέρασε απαρατήρητη, αποδεικνύοντας μέσα από τη συζήτηση πως είναι καλός γνώστης των θεμάτων που ταλανίζουν την Αιγιάλεια και την εμποδίζουν να  πάει μπροστά.

[the_ad id=”46371″]

Αυτό ακριβώς υποσχέθηκε, πως με στοχευμένες ενέργειες θα επιτύχει να βγει ο Δήμος από το τέλμα!! Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρώτη μεγάλη ανοικτή συγκέντρωση που έγινε όπου   παρουσίασε τους άξονες του προγράμματός του αλλά και τους  υποψήφιους  συμβούλους.

Αναφέρθηκε σε συναντήσεις με φορείς που γίνονται σε καθημερινή βάση. Τόνισε πως ο συνδυασμός δεν έχει χρώματα και υποσχέθηκε πως με συνεννόηση θα  μπορέσει αυτός και οι άνθρωποι που είναι στο πλευρό του να πάνε την Αιγιάλεια  εκεί που της αξίζει!!Ας ακούσουμε όλη τη συνέντευξη!!

 

 

[the_ad id=”46704″]

 

[the_ad id=”57928″]