Αυλαία ρίχνει σε λίγες εβδομάδες στον ΣΚΑΪ το δημοφιλές τηλεπαιχνίδι «Ο πιο αδύναμος κρίκος» με παρουσιαστή τον Τάσο Τρύφωνος.

Μετά από τρία χρόνια, δεν θα συνεχίσει στο κανάλι του Φαλήρου όπως και ο ίδιος ο παρουσιαστής επιβεβαίωσε πρόσφατα.

Μάλιστα όπως είπε, είναι πολύ κοντά στο να κλείσει η συμφωνία για να δούμε το παιχνίδι σε νέο κανάλι με εκείνον παρουσιαστή.

Ποιοι είναι λοιπόν οι «μνηστήρες» – κανάλια που φλερτάρουν μαζί του και συζητούν με την εταιρεία παραγωγής του Γ. Καραγιάννη -που έχει τα δικαιώματα του τηλεπαιχνιδιού- για να το εντάξουν στο πρόγραμμά τους την επόμενη σεζόν;

Το τηλεοπτικό ρεπορτάζ θέλει ανάμεσα σε αυτά να είναι και η ΕΡΤ.

Ωστόσο φαίνεται πως οι συζητήσεις είναι σε πολύ πρώιμο στάδιο αφού προηγούνται οι εγκρίσεις για τον νέο κύκλο επεισοδίων του επιτυχημένου τηλεπαιχνιδιού «Δες και Βρες» με τον Νίκο Κουρή, που έχει κερδίσει το καθημερινό τηλεοπτικό κοινό της δημόσιας τηλεόρασης.

Στο παιχνίδι της διεκδίκησης του «Αδύναμου κρίκου» έχει μπει για τα καλά, όμως, και το Open αφού ο παραγωγός του έχει ήδη κάνει τα πρώτα ραντεβού με τους ιθύνοντες του καναλιού.

Μάλιστα ο Τάσος Τρύφωνος ήταν καλεσμένος πρόσφατα στην εκπομπή του Open, «Ανοιχτά».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του znews.gr ο Τάσος Τρύφωνος είναι ένα πρόσωπο που θέλουν πολύ στο Open και θεωρούν ότι θα μπορούσε να βρεθεί στο ανανεωμένο πρόγραμμα του σταθμού που στήνεται αυτή την στιγμή και θα παρουσιαστεί λίγο πριν από τη λήξη της τηλεοπτικής σεζόν (που για τις ψυχαγωγικές εκπομπές θα είναι στα τέλη του Ιουλίου).

Τις επόμενες εβδομάδες πρέπει να πέσουν οι τελικές υπογραφές ώστε να ξεκινήσουν τα γυρίσματα των επεισοδίων αφού θα πρέπει όλα να είναι έτοιμα στα τέλη Αυγούστου οπότε αναμένεται να κάνει πρεμιέρα η επόμενη τηλεοπτική σεζόν.