Με μεσημεριανή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Ν. Πλαστήρα η ομάδα μας συνέχισε σήμερα την προετοιμασία της ενόψει του κυριακάτικου εκτός έδρας αγώνα της με τον Πανμοβριακό, που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.

Το σημερινό πρόγραμμα, ωστόσο, ξεκίνησε (για κάποιους) από νωρίς το πρωί, καθώς ένα εννεαμελές γκρουπ ποδοσφαιριστών μας βρέθηκε στο διαγνωστικό εργαστήριο «IntraLab» Αιγίου, προκειμένου να υποβληθούν στις απαραίτητες αιματολογικές εξετάσεις.

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο, με τους παίκτες μας να συνεργάζονται άψογα με την υπεύθυνη του τοπικού καταστήματος Έφη Νικολοπούλου, την ιατρό Oriana Cicirelli αλλά και το προσωπικό τού εν λόγω διαγνωστικού εργαστηρίου, το οποίο λειτουργεί στην πλατεία Αγίας Λαύρας (οδός Ζαΐμη 13).

[the_ad id=”46371″]

Αιματολογικών εξετάσεων συνέχεια την ερχόμενη Δευτέρα, όπου στο αντίστοιχο υποκατάστημα της «IntraLab» στην Πάτρα θα βρεθεί το δεύτερο γκρουπ των ποδοσφαιριστών μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, το τεχνικό επιτελείο και οι αθλητές τού Παναιγιαλείου ευχαριστούμε θερμά τη διεύθυνση, το προσωπικό και την επιστημονική ομάδα τής «IntraLab» Αιγίου, που και φέτος είναι χορηγός στην προσπάθειά μας για καλύτερα αποτελέσματα.

Είναι μεγάλη χαρά για εμάς να ενώνουμε τις δυνάμεις μας με το συγκεκριμένο διαγνωστικό εργαστήριο, που με την διακεκριμένη ιατρική ομάδα και το εξειδικευμένο προσωπικό του συμβάλλει τα μέγιστα στην υγεία και καλή αγωνιστική κατάσταση των παικτών μας.

 

[the_ad id=”57928″]

 

[the_ad id=”46704″]