Όπως ήταν αναμενόμενο δεν άφησε ασυγκίνητες όλες τις παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου η επιτυχία της Αιγιώτισσας αθλήτριας Γεωργίας Καραφλού που αναδείχθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια Νεανίδων στο Kick Boxing, «σαρώνοντας» όλες τις αντιπάλους της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που διεξήχθη στη Βενετία της Ιταλίας!!!

Ο δήμαρχος εκτός από τα συγχαρητήρια ανέφερε ότι προγραμματίζεται τιμητική εκδήλωση στο δημαρχείο ενώ όλοι οι επικεφαλής και οι σύμβουλου εξέφρασαν την περηφάνια τους για το νεαρό κορίτσι.

 

-Ο Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος καυτηρίασε πως ακούγεται… υποκριτικό να δίνουμε συγχαρητήρια από τη στιγμή που ο δήμος δεν έχει κάνει τίποτα εμπράκτως για τη στήριξη όχι μόνο της Γεωργίας αλλά και τόσων αθλητών και σωματείων, με τον Θανάση Παναγόπουλο να σηκώνει το γάντι και να απαντά πως τα σωματεία δεν έχουν ανάγκη από τις επιχορηγήσεις του δήμου και πως η δουλειά που γίνεται στους αθλητικούς χώρους είναι σημαντική.

Στο τέλος της συνεδρίασης κλήθηκε και ο πρόεδρος του σωματείου της Γεωργίας Καραφλόυ, Α.Σ. ΣΤΡΑΤΩΝ ΑΙΓΙΟΥ που εκτός των ευχαριστιών κι αφού ήδη είχε μπει το θέμα ζήτησε στο μέτρο του δυνατού να επιχορηγηθεί το σωματείο που συμμετέχει και σε άλλες διοργανώσεις και αποφασίστηκε να υπάρξει και οικονομική στήριξη.
Ημερήσιος Της Αχαΐας

[the_ad id=”46704″]