Μετά την συμμετοχή του Χορευτικού Ομίλου Αιγίου στις εκδηλώσεις για την «Μυστική Συνέλευση της Βοστίτσας» που έγιναν το Σάββατο 25/1 και την Κυριακή το πρωί 26/1/2020, ο  Όμιλος ετοιμάζεται για την κοπή της πρώτης πίτας στον «ΑΠΟΛΛΩΝΑ».

Στις εκδηλώσεις του Αιγίου, πήρε μέρος με 80 χορευτές του στην νυχτερινή παρέλαση, χόρεψαν χορούς στα Ψηλαλώνια οι Παλαιοί χορευτές του, ενώ την Κυριακή παρακολούθησε την δοξολογία, την κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο, στην ΙΛΕΑ χόρεψαν πάλι μερικοί από τους παλαιούς χορευτές και τέλος πήρε μέρος στην μεγάλη παρέλαση.

Αυτό όμως το Σάββατο 09.00 έως 13.00 στον  «ΑΠΟΛΛΩΝΑ»  θα γίνει πρόβα 9 χορευτικών του τμημάτων ενώ την Κυριακή 2/2/2020 από 10.45 – 13.00 τα τμήματα αυτά θα δώσουν παράσταση, ενώ θα γίνει και η προσφορά πίτας στους γονείς και φίλους του Ομίλου και στους χορευτές.

Την Κυριακή δε 9/2/2020 άλλα 9 τμήματα θα παρουσιάσουν πριν και μετά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας χορούς της πατρίδος μας, ενώ θα δοθούν αναμνηστικά στους επιτυχόντες στις Πανελλήνιες εξετάσεις του θέρους 2019, χορευτές.

Θα παρουσιασθούν χοροί από Λέρο – Θάσο – Μ. Ασία – Αν. Ρωμυλία – Ήπειρο – Θράκη – Κυκλάδες – Κύθηρα – Κρήτη – Πόντο – Αλμωπία – Ρουμλούκι Μακεδονίας – Δ. Θράκη και  χοροί Γκαγκαβούζηδων, μοιρασμένοι στις δύο Κυριακές. Θα χορευτούν δε άλλοι από νεαρούς υποψηφίους χορευτές, άλλοι δε από μεγάλους.