Στηρίζουμε τις καρναβαλικές εκδηλώσεις και συμμετέχουμε!

0
216

Χαιρετίζουμε τις καρναβαλικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται απ’ άκρη σ’ άκρη σε όλη την Αιγιάλεια, για τις οποίες, η αρχή έγινε με τον καλύτερο τρόπο με το Παιδικό Καρναβάλι Δ. Αιγιαλείας, που με μεράκι και φαντασία οργανώθηκε από την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Αιγιάλειας και από τον Σύλλογο Εστίασης και Αναψυχής, υπό την αιγίδα της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. Συγχαίρουμε τους διοργανωτές, τους μικρούς και τους μεγάλους που συμμετείχαν. Ευχαριστούμε όσους παρακολούθησαν και διασκέδασαν γεμίζοντας χαρούμενα πρόσωπα τους δρόμους και τα στέκια της πόλης μας.

Οι καρναβαλικές εκδηλώσεις προσφέρουν φυγή από την καθημερινότητα, διασκέδαση και ξεφάντωμα. Είναι όμως και σημαντικός παράγοντας για τις τοπικές οικονομίες και την προβολή του εκάστοτε τόπου. Εκτός τούτων, καλλιεργούν τη φαντασία και τη συνεργασία και δραστηριοποιούν τους συντοπίτες για ένα κοινό σκοπό. Αυτές οι «παρέες» έχουν δυναμική και «γράφουν ιστορία». Γι’ αυτό κι εμείς θεσπίσαμε το Παιδικό Καρναβάλι για πρώτη φορά το 2011 ως προεδρείο της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. Γι’ αυτό και αγκαλιάζουμε,  στηρίζουμε και ενισχύουμε τις καρναβαλικές διοργανώσεις της Αιγιάλειας και αφουγκραζόμαστε προσεκτικά τις προτάσεις των τοπικών φορέων.

[the_ad id=”46371″]

Καλούμε τους συνδημότες μας να συμμετάσχουν στις προγραμματισμένες, γι’ αυτό το Σαββατοκύριακο, εκδηλώσεις, όπως είναι η «νυχτερινή ποδαράτη» του Σαββάτου, το δρώμενο στην παραλία Αιγίου το βράδυ της Κυριακής από την Ένωση Συλλόγων Γονέων και οι εκδηλώσεις συλλόγων, με τα δύο Καρναβάλια σε Αιγείρα και Διακοπτό την Κυριακή το απόγευμα.

«Να μας έχει ο Θεός καλά , πάντα ν’ ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε».

Καλό τριήμερο!