Στην πρώτη γραμμή της διεκδίκησης των Καταστηματαρχών Εστίασης  βρέθηκε για άλλη μια φορά ο επικεφαλής της παράταξής μας, σε συνέχεια της έντιμης στάσης του απέναντι στους συμπολίτες μας, που αποτελούν την ραχοκοκαλιά της τοπικής οικονομίας.

Από το βήμα των ομιλητών στην πλ.Γεωργίου στην Πάτρα μπροστά σε ένα κοινό περισσοτέρων των 2.000 μελών του σωματείου της Αχαϊας, μετέφερε την ομόθυμη ανταπόκριση των Αιγιαλέων ιδιοκτητών και εργαζομένων της Εστίασης που συμμετείχαν σθεναρά στην κινητοποίηση που ξεκίνησε από την Αχαϊα για την αυτονόητη και δίκαιη ικανοποίηση των αιτημάτων του κλάδου.

Στη προμετωπίδα του κλάδου για την επαναφορά του ΦΠΑ σε χαμηλούς συντελεστές και τη μείωση του μη μισθολογικού κόστους (εισφορών), που διαλύει τις τοπικές επιχειρήσεις, ο Γρηγόρης Τριανταφυλλοπουλος προσέθεσε την ανοιχτή πρόκληση –πρόσκληση και δέσμευσή του για ένταξη συγκεκριμένων μέτρων για την εστίαση στο δημοτικό πρόγραμμα της παράταξής του, ώστε σαν αυριανή δημοτική αρχή να συνεισφέρει ουσιωδώς στην στήριξη της βιωσιμότητας των τοπικών επιχειρήσεων.

[the_ad id=”46371″]

Από το βήμα του συλλαλητηρίου ο Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία του το καλοκαίρι του 2017 για την συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο Αιγιαλείας συγκεκριμένων μέτρων υπέρ του κλάδου, που συνάντησε την καθολική άρνηση των άλλων υποψηφίων του δήμου που ξεπερνώντας κάθε όριο υποκρισίας με διαφόρων ειδών δηλώσεις επιχειρούν καθυστερημένα να εκφράσουν φρούδα συμπαράσταση κι ενώ σιώπησαν στο δημοτικό συμβούλιο όταν η παράταξή μας επί σειρά συνεδριάσεων επιχείρησε να ληφθούν συγκεκριμένα μέτρα.

Στο πλευρό του Γρηγόρη Τριανταφυλλόπουλου καθόλη τη διάρκεια του πολύωρου συλλαλητηρίου ήταν το μέλος της παράταξης και αντιπρόεδρος του συλλόγου της Αιγιαλειας κ΄. Σωτήρης Βίλλιος, μεταφέροντας τον παλμό και την αγανάκτηση των Αιγιαλέων συναδέλφων του για τον εξοντωτικό πόλεμο που δέχονται οι επιχειρήσεις του κλάδου.

Με ξεκάθαρες κουβέντες ο Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος μίλησε τόσο από  μικροφώνου όσο και στις κατ`ιδίαν συζητήσεις με τα μέλη της συντονιστικής που διοργάνωσαν την παναχαϊκή κινητοποίηση, συμπράττοντας στον κοινό αγώνα με το μελλοντικό πλαίσιο δράσεων που συμφωνήθηκε.

skeana-triantafylopoulos-g-18-3-19

*Φωτό από δεξιά: ο Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος με τον πρόεδρο του ΣΚΕΑΝΑ Σπύρο Στεργίου και τον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Εστίασης της Αιγιάλειας και μέλος της παράταξής μας Σωτήρη Βίλλιο

 

[the_ad id=”46704″]

 

[the_ad id=”52195″]