Στην εκδήλωση παρουσίασης του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας η Έλενα Κονιδάρη

0

Στην εκδήλωση παρουσίασης του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας για την Υγεία από τον Πρόεδρο του κόμματος, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, συμμετείχε το μέλος του Τομέα Υγείας της ΝΔ, Έλενα Κονιδάρη.

Όπως τονίστηκε στην εκδήλωση οι βασικοί άξονες του προγράμματος της ΝΔ για την Υγεία είναι η πρόληψη μέσα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα δράσεων και η βελτίωση των συνθηκών παροχής υπηρεσιών υγείας.

Η Ελ. Κονιδάρη τόνισε μετά την παρουσίαση του προγράμματος για την Υγεία ότι η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα δώσουν έμφαση σε επιμέρους πολιτικές που αφορούν τον καρκίνο, τον ψηφιακό μετασχηματισμό των υπηρεσιών υγείας καθώς και τη συνεργασία με τον ιδιωτικο τομέα χωρίς επιβάρυνση του πολίτη.

«Άμεσος στόχος του προγράμματος της ΝΔ για την Υγεία είναι να αναβαθμιστεί η λειτουργία των νοσοκομείων με αξιοκρατικά επιλεγμένες διοικήσεις, με την υπογραφή 2.000 νέων συμβάσεων με γενικούς γιατρούς, παθολόγους και παιδιάτρους για την κάλυψη των αναγκών σε ολόκληρη την Ελλάδα σε διάστημα δύο ετών, με την άμεση σύνδεση των νέων ιατρών και νοσηλευτών με την ειδικοτητα και με την κάλυψη των ελλείψεων στην υλικοτεχνική υποδομή των νοσοκομειακών μονάδων» δήλωσε το μέλος του Τομέα Υγείας και πρόσθεσε ότι η κυβερνητική πολιτική με τις άστοχες επιλογές της έχει προκαλέσει μεγάλα προβλήματα τόσο στους πολίτες όσο και τους εργαζόμενους του υγειονομικού κλάδου.

«Στη ΝΔ θέλουμε την υγεία στην υπηρεσία του πολίτη. Θέλουμε το σύστημα υγείας να είναι προσβάσιμο, να εμπνέει σεβασμό στον άνθρωπο και τις ανάγκες του, να λαμβάνει μέριμνα για τις αδύναμες κοινωνικές ομάδες, να λειτουργεί προληπτικά και να αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας» επεσήμανε η Ελ. Κονιδάρη.

 

[the_ad id=”46704″]

 

[the_ad id=”57928″]