Στην Αιγιάλεια που ενώνει και δεν διχάζει, δεν περισσεύει κανείς

0
217

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε σήμερα ότι, από μικρή μερίδα συμπολιτών αλλά και με δήλωση του υποψήφιου δημάρχου Χρήστου Γούτου , χαρακτηριζόμαστε ως ο συνδυασμός που στηρίζει η Τ.Ο. του κυβερνώντος κόμματος, οι κυβερνητικοί βουλευτές του Νομού και κατ΄ επέκτασιν το ίδιο το κυβερνών κόμμα.

Υπενθυμίζω ότι από την ανακοίνωση της υποψηφιότητας μου είχα επισημάνει την αναγκαιότητα των συναινέσεων και συγκλίσεων των απόψεων δραστήριων ανθρώπων της τοπικής κοινωνίας, πέρα από χρώματα και ιδεολογικές διαφορές, χωρίς αποκλεισμούς και φοβικά σύνδρομα, αλλά με καθαρά αυτοδιοικητικά κριτήρια.

Το ίδιο έχω κάνει και σε όλη την αυτοδιοικητική μου διαδρομή και πάντοτε δικαιώθηκα.

Δεν θα μείνω στο αυτονόητο , ότι δηλαδή 3-4 μεμονωμένες υποψηφιότητες από συμπολίτες που υποστηρίζουν την κυβέρνηση σε σύνολο ενός ψηφοδελτίου πενήντα (50) υποψηφίων δεν αρκούν να προσδώσουν κάποιον πολιτικό χαρακτηρισμό στο συνδυασμό μας. Αλλά θα τονίσω ότι αυτό που ενώνει τους υποψηφίους μας, οι οποίοι προέρχονται από όλους τους χώρους του πολιτικού φάσματος , είναι πρώτα από όλα η αποδεδειγμένη αγάπη τους για τον τόπο μας και η διάθεση τους για προσφορά στα κοινά.

Οι συνδημότες μας το αναγνωρίζουν, το βλέπουμε και το εισπράττουμε καθημερινά με την ανακοίνωση κάθε υποψηφιότητας.

Και η αναγνώριση τους αυτή γίνεται δύναμη μας .-

Δημ. Καλογερόπουλος