Υποσχεθήκαμε προεκλογικά πως θα είμαστε στο πλευρό των Εμπόρων και της επιχειρηματικότητας όχι μόνο στα εύκολα αλλά στα δύσκολα και στα προβλήματα! Το κάναμε πράξη, όταν κλείνοντας τα καταστήματά μας βρεθήκαμε στην αστυνομική διεύθυνση Αχαΐας και ζητούσαμε την επί εικοσιτετραώρου φύλαξη των καταστημάτων μας. Κάτι που  επετεύχθη και δύο ολόκληρους μήνες είχαμε πραγματικά εντυπωσιακά αποτελέσματα στης Αιγιάλεια.

Ζητήσαμε πριν ακόμα κλείσουν τα καταστήματά μας από το Δήμο, την Κυβέρνηση, την ΔΕΗ, την ΕΣΕΕ, γενναία μέτρα και αρωγή στήριξης για τους πληττόμενους επαγγελματίες. Μειώσεις σε δημοτικά τέλη, ελαφρύνσεις ή και ακόμα καθόλου πληρωμές σε μαγαζιά εστίασης κλπ… Νύχτα μέρα σε δευτεροβάθμιο όργανο μέσω της ΟΕΕΣΠ και σε τριτοβάθμιο μέσω της ΕΣΕΕ πιέζουμε, κάνουμε συνεχείς τηλεδιασκέψεις, με βουλευτές, υπουργούς, δήμους, με την κυβέρνηση και προσπαθούμε να βοηθήσουμε τα μαγαζιά μας!!

Σήμερα με αφορμή τα αυτοκόλλητα  που έστειλε η ΕΣΕΕ, οι ίδιοι προσωπικά, τα μοιράσαμε στα καταστήματα και ευχηθήκαμε και πάλι καλό ξεκίνημα και καλές δουλειές!

Μιλήσαμε με τους επαγγελματίες τους λύσαμε απορίες, τους ενθαρρύναμε!

Συζητήσαμε για τους φόβους, που είναι φόβοι όλων μας, αλλά όπως υποσχεθήκαμε θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν με στοχευμένες προτάσεις, παρεμβάσεις και πίεση για να τα καταφέρουμε και να βγούμε νικητές και από αυτή τη δοκιμασία!

Εμείς ως  επαγγελματίες κάνουμε το αυτονόητο, από εσάς τους καταναλωτές, ζητάμε να εμπιστευτείτε τα τοπικά μας καταστήματα! Γιατί ψωνίζοντας από τον τόπο μας τα χρήματα επιστρέφουν και πάλι σε εσάς!

Μακάρι να βγάζαμε όλα τα καταστήματα φωτογραφίες θα το καταφέρουμε στο μέλλον!

 Η αγορά μας είναι πανέμορφη, οι τιμές είναι πολύ καλές και οι επαγγελματίες τηρούν όλους τους κανόνες υγιεινής σύμφωνα με το υπουργείο υγείας!!

Στο χέρι μας και στο χέρι σας είναι όλοι μαζί να τα καταφέρουμε!!

υγ: αυτοκόλλητα είναι διαθέσιμα στα γραφεία του συλλόγου μας για όσους συναδέλφους μας επιθυμούν να προμηθευτούν.