Στο Aigialeiapress.gr  και στην Ιωάννα Δημουλά μίλησε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αναβίωσης  Βοστίτσα 2821 Λάμπης Ψυχογιάννης.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο 9/10 Απριλίου μετά από πρόσκληση του Δήμου Δελφών, ο σύλλογος Παραβρέθηκε στην πόλη της Άμφισσας, στις επετειακές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση του Κάστρου των Σαλώνων.

Ο πρόεδρος του συλλόγου ευχαρίστησε για την φιλοξενία, ενώ δεν παρέλειψε να
ευχαριστήσει και τον Δήμαρχο Αιγιαλείας κ Δημήτρη Καλογερόπουλο για την τόση σημαντική βοήθεια που παρέχει στο Σύλλογο για τις  μετακινήσεις με το λεωφορείο του Δήμου.

Οι δράσεις του Συλλόγου Βοστίτσα 1821 συνεχίζονται όπως και η προβολή των ιστορικών γεγονότων του τόπου μας, σε όλη την Ελλάδα.
Ας παρακολουθήσουμε τη συνέντευξη!!

Της Ιωάννα Δημουλά

Τα πλάνα που έχει ντυθεί η συνέντευξη είναι από το Πολεμικό ντοκιμαντέρ για τα γεγονότα της έναρξης της Επανάστασης 1821 .

Αποκτήστε την συλλεκτικής κασετίνας με το διπλό DVD (260 λεπτά) ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΑ ΛΙΝΚ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ 1.https://www.ianos.gr/i-mistiki-sinele… 2. ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ https://www.hellasbooks.gr/%CE%BC%CF%… 3. ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ – ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΡΔΗΝ ΡΗΞΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΜΠΕΛΙΑ https://ardin-rixi.gr/archives/239104 https://www.hellasbooks.gr/%CE%BC%CF%… 4. ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ https://www.greekmusicshop.gr/index.p… 5. ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΘΕΟΛΟΓΩΝ Ο ΣΩΤΗΡ https://www.osotir.org/product/i-must…