Σοκάρουν τα στοιχεία που έρχονται στο φως ώρα με την ώρα για το τραγικό και ασύλληπτο περιστατικό που εκτυλίσσεται τα τελευταία 24ωρα στο Αίγιο.

Το άψυχο κορμάκι του νεογέννητου βρέφους βρέθηκε την Πέμπτη το πρωί,  όμως η υπόθεση απασχολεί τις αρχές από περασμενη τριτη

Σύμφωνα με τα στοιχεία που φέρνει στο φως ο «Ημερήσιος της Αχαΐας» προχθές υπήρξε καταγγελία στην Ασφάλεια Αιγίου  πως 30χρονη Αιγιώτισσα γέννησε και πέταξε στα σκουπίδια το μωρό της

Η κινητοποίηση ήταν άμεση! Ειδοποιείται ο Εισαγγελέας που δίνει εντολή στο δήμο να μην γίνει αποκομιδή στην ευρύτερη περιοχή του Συνοικισμού, η Ασφάλεια εξετάζει τη γυναίκα που υποστηρίζει πως δεν έχει γεννήσει αλλά απέβαλλε.

[the_ad id=”46371″]

Φέρεται ότι υπάρχει και εκτίμηση γυναικολόγου από το Αίγιο που την παρακολουθούσε πως ίσως υπήρξε αποβολή και υποδεικνύει πως θα πρέπει να γίνει καθαρισμός.

Η κοπέλα μεταφέρεται στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου και εκεί ο γιατρός που την εξετάζει προκειμένου να γίνει και ο ενδεδειγμένος καθαρισμός διαπιστώνει πως η 30χρονη δεν έχει αποβάλλει αλλά υπάρχει γέννα το πολύ 2-3 μέρες πριν.

Ειδοποιούνται εκ νέου οι αρχές και τη νύχτα της Τετάρτης δίδεται εκ νέου εντολή στο δήμο να μην γίνει αποκομιδή από τους κάδους της περιοχής, ενώ παράλληλα καλούνται συγγενείς και εξετάζεται με επιμονή η… μητέρα.

Από τις ανακρίσεις υποδεικνύεται ο κάδος επί της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης στον Συνοικισμό που έχει «πετάξει» το μωρό και νωρίς το πρωί με προσεκτικές κινήσεις εντοπίζεται στο κάτω μέρος του κάδου μέσα σε σακούλα… το άψυχο κορμάκι του νεογέννητου.

Το εάν το μωρό γεννήθηκε ζωντανό ή νεκρό και τί οδήγησε στην αποτρόπαια πράξη είναι κάτι που θα απαντηθεί προφανώς τις επόμενες μέρες ή ώρες αφού οι ανακρίσεις βρίσκονται σε εξέλιξη.

 

 

[the_ad id=”46371″]

 

[the_ad id=”46704″]