«Ψυχαγωγία ώρα μηδέν» θα μπορούσε επίσης να είναι ο τίτλος του παρακάτω άρθρου αφού όπως φαίνεται αυτή την εβδομάδα θα παρθούν οι οριστικές αποφάσεις για το ζωντανό ψυχαγωγικό πρόγραμμα του ΣΚΑΪ για την επόμενη σεζόν.

Στο κανάλι του Φαλήρου δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι από τις ψυχαγωγικές εκπομπές και την απόδοσή τους στους πίνακες τηλεθέασης.

Έτσι έχοντας ως δεδομένο ότι τα συμβόλαια της Ιωάννας Μαλέσκου και των Γρηγόρη Γκουντάρα και Ναταλί Κάκκαβα λήγουν στα τέλη της σεζόν, ο σταθμός φαίνεται πως μέσα στην εβδομάδα θα ανακοινώσει και την απόφαση του να μην συνεχίσει τη συνεργασία με τους τρεις παρουσιαστές.

Αυτομάτως δύο ζώνες μένουν κενές. Στην καθημερινή ζώνη και στη θέση της Ιωάννας Μαλέσκου ακόμη ψάχνουν το πρόσωπο από τον ενημερωτικό τομέα που θα δίνει με μια ενημερωτική εκπομπή σκυτάλη στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων.

Όσο για τη ζώνη του Σαββατοκύριακου σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές υπάρχει η σκέψη να μην υπάρχουν ζωντανές ψυχαγωγικές εκπομπές αλλά μόνο μαγνητοσκοπημένες όπως το Dot που θα βλέπουμε από το κανάλι του Φαλήρου και την επόμενη σεζόν.

znews.gr – Γιώργος Μπέζας