Από την Παρασκευή 10 Ιουνίου ξεκίνησε στο κοινοτικό κατάστημα Σελιανιτίκων η διενέργεια δωρεάν rapid test για τους δημότες και τους επισκέπτες της περιοχής.

Εξειδικευμένο κλιμάκιο θα βρίσκεται στα Σελιανίτικα κάθε Τρίτη και Παρασκευή, δηλαδή, δυο φορές την εβδομάδα, μεταξύ 9.00 π.μ. έως 2.00 μ.μ. για την εξυπηρέτηση του ενδιαφερόμενου κοινού. Η δράση θα έχει διάρκεια καθ’ όλη την καλοκαιρινή περίοδο και γίνεται σε συνεργασία της 6ης ΥΠΕ με την Αντιδημαρχία Πρόνοιας, Κοινωνικής Προστασίας και Παιδείας Δήμου Αιγιαλείας.

Την ικανοποίησή του εκφράζει, σε δήλωσή του, ο Πρόεδρος του Κοινοτικού συμβουλίου Σελιανιτίκων Γεώργιος Ρόζος και παράλληλα ευχαριστεί την Αντιδήμαρχο Δήμου Αιγιαλείας και ιατρό Διαμάντω Καρτσωνάκη για την καθοριστική της συμβολή. «Προσπαθούμε να βελτιώσουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους δημότες και στον προσανατολισμό αυτό εστιάζεται η προσπάθειά μας σε συνεργασία με την Αντιδήμαρχο» καταλήγει στον σχολιασμό του ο Πρόεδρος.

Επισημαίνεται ότι οι εξεταζόμενες/εξεταζόμενοι θα πρέπει να φέρουν μαζί τους Αστυνομική Ταυτότητα και ΑΜΚΑ. Για την επικοινωνία των αποτελεσμάτων θα πρέπει να δοθεί αριθμός κινητού τηλεφώνου.