Ο δήμος Αιγιαλείας είναι σε ρυθμούς αναπτύξεις με την παραλάβει του μεγάλου συλλεκτηριου αγωγού την σύνδεση του νέου λιμανιού με την Ολυμπία, την αξιοποίηση της Χαρτοποιίας  και της Παναγίας της Τρυπητής, όπως τονίζει σε ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

“Η  Αιγιάλεια, με την ολοκλήρωση και παράδοση  του συλλεκτήριου αγωγού , είναι όλη σύσσωμα υπερήφανη  και επιπλέον επιβεβαιώνει  το γεγονός ότι κινείται δυναμικά σε ρυθμούς όχι μόνο περιβαλλοντικούς  αλλά και ανάπτυξης.

Ειδικότερα ,  με το συγκεκριμένο αυτό έργο πετύχαμε  να θωρακίσουμε τη δημόσια υγεία, την προστασία του περιβάλλοντος  και επιπλέον να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των κατοίκων, υπηρετώντας μεσοπρόθεσμα αλλά και μακροπρόθεσμα  την ανάπτυξη στην περιοχή μας.

Για τους λόγους αυτούς είναι ιδιαίτερη τιμή για μας, που το παραλάβαμε αφού  σημειωτέον πέρα από τα πολλαπλά οφέλη του, είναι και  το μεγαλύτερο περιβαλλοντικό και αναπτυξιακό έργο στην Ελλάδα.

Με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα επιπλέον να επισημάνω ότι ,αν και είμαστε σε μια δύσκολη συγκυρία , εμείς ως Δήμος, είμαστε μπροστά σε μια νέα πραγματικότητα  και με άλλα εξίσου σημαντικά έργα και παρεμβάσεις,  όπως είναι η σύνδεση του νέου λιμανιού με την Ολυμπία οδό, οι αστικές αναπλάσεις, η αξιοποίηση της Χαρτοποιίας  και της Παναγίας της Τρυπητής, με εξασφαλισμένα κονδύλια, έργα ουσίας που όχι μόνο  αλλάζουν τη ζωή των δημοτών αλλά συνολικά και την εικόνα της πόλης μας , οδηγώντας  τον Δήμο μας μπροστά”

[the_ad id=”46704″]

 

[the_ad id=”57928″]