Σύμφωνα με την Real, το κανάλι της Κάντζας από τις 2 Ιουνίου ξεκινά τη μετάδοση των αγώνων της Εθνικής, στο πλαίσιο της διεθνούς διοργάνωσης της UEFA Nation League. Οι αγώνες της ομάδας ποδοσφαίρου θα είναι συνολικά 4 τον Ιούνιο κάθε Πέμπτη και Κυριακή στις 21:45, ενώ άλλα δύο ματς έρχονται τον Σεπτέμβριο. Το γεγονός αυτό μπλοκάρει την καθημερινή προβολή των επεισοδίων του “Σασμού”.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, αν και συζητήθηκε αρχικά το γεγονός το επεισόδιο της Πέμπτης να γίνει μισάωρο, όπως ακριβώς και η “Γη της Ελιάς” αντίστοιχα στο MEGA, λόγω Champions League, εντούτοις αποφασίστηκε να μην κοπεί, αλλά να μεταφερθεί.

Έτσι σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες της Real, ο “Σασμός” θα συνεχίσει την πορεία του προς το καθηλωτικό φινάλε κάθε Δευτέρα με Τετάρτη στις 21:00, ενώ το τέταρτο επεισόδιο θα προβάλλεται Παρασκευή στις 21:00, αντί για την Πέμπτη.

Οι αγώνες της Εθνικής εμποδίζουν και τη μετάδοσης της νέας σειράς “Ψέματα” που θα ακολουθήσει τον “Σασμό” στη νέα ημέρα προβολής και θα προβάλλεται αμέσως μετά τη μεγάλη φετινή επιτυχία της μυθοπλασίας του Alpha.