Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Αιγιαλείας, ο Δήμος Αιγιαλείας και η ΔΗΚΕΠ Αιγιαλείας, φιλοδοξούν και φέτος με αμείωτη ένταση να προσφέρουν αξέχαστες στιγμές χαράς και ξενοιασιάς, με την πόλη του Αιγίου να μπαίνει για τα καλά σε καρναβαλικό κλίμα με τις προετοιμασίες να είναι πυρετώδεις.

Το Παιδικό Καρναβάλι «φοράει» τα γιορτινά του και το πιο… πλατύ χαμόγελο και δίνει πνοή στην Καρναβαλική Επιτροπή, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα χαράς, αισιοδοξίας, ζωντάνιας, φαντασίας και ξεφαντώματος.

Με σύνθημα «Νιώσε το ρυθμό…ζήσε τον παλμό κι έλα στο χορό», αναμένεται το πιο δυναμικό και φαντασμαγορικό ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ που φιλοξένησε ποτέ το ΑΙΓΙΟ, σε δυο πλούσια Σαββατοκύριακα. Ήδη η ανταπόκριση των Συλλόγων ξεπερνά κάθε προηγούμενο ενώ και οι επαγγελματίες της πόλης ένωσαν τις δυνάμεις τους, αψηφώντας τις δυσκολίες του σήμερα και στηρίζοντας αυτή την προσπάθεια.

Το Παιδικό Καρναβάλι 2020 θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στις 11π.μ. με αφετηρία την Πλατεία Αγίας Λαύρας και κατάληξη την πλατεία Υψηλών Αλωνίων όπου θα δοθούν αναμνηστικά σε όλους τους συμμετέχοντες.

-Η Νυχτερινή Ποδαράτη θα γίνει το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου στις 8μ.μ. με αφετηρία το κατάστημα «Κουτρόπουλος» στην Κορίνθου, με πέρασμα από όσο το δυνατόν περισσότερους δρόμους και γειτονιές του Αιγίου.

-Την Κυριακή 1η Μαρτίου στις 6μ.μ. θα γίνουν δρώμενα στην οδό Ζωοδόχου Πηγής στην παραλία Αιγίου και στη συνέχεια στις 9μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η Καύση του Βασιλιά Καρνάβαλου στον Φάρο.