Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η κοπή πίτας του Ε.Κ.Α.ΜΕ./ΑμεΑ Αιγίου την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019. Πλήθος κόσμου τίμησε το Σύλλογο με την παρουσία του ανάμεσά τους ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Απόστολος Κατσιφάρας, ο Βοηθός Περιφερειάρχη σε θέματα Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Αντώνης Χαροκόπος, ο τ. Αντινομάρχης Αχαΐας κ. Γεράσιμος Φεσσιάν, η Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων κα. Βάσω Ψυχράμη, η Πρόεδρος του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Αιγιαλείας κα. Μαίρη Χρονοπούλου, ο πρόεδρος Νομικού Προσώπου του δήμου Αιγιάλειας κ. Στράτος Βαρδάκης, ο τ. Δήμαρχος Αιγίου κ. Απόστολος Καραφωτιάς, ο  Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος  καθώς και γονείς, εθελοντές και φίλοι που στηρίζουν για χρόνια την πορεία του Κέντρου.

Οι άγιοι πατέρες Δαμιανός Σταυρίδης και Δημήτριος Κουτρουλής ευλόγησαν την πίτα, η οποία για ακόμα μια χρονιά ήταν προσφορά από το Αρτοποιείο Καρακάση, και ευχήθηκαν να πραγματοποιηθούν όλοι οι στόχοι μέσα στο έτος. Το φλουρί ήταν τρεις χειροποίητες δημιουργίες των εκπαιδευομένων από τα εργαστήρια και κερδήθηκε από την κα. Μαρία Αλεξανδροπούλου.

[the_ad id=”46274″]

Οι ευχές όλων απευθύνονταν στη σύντομη δημιουργία του Νέου κτηρίου και της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης καθώς και στην πραγματοποίηση όλων των στόχων του Κέντρου σε σύντομο διάστημα.

Το Δ.Σ. του Ε.Κ.Α.ΜΕ./ΑμεΑ Αιγίου ευχαριστεί όλους όσοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση καθώς επίσης και τους ιδιοκτήτες της καφετέριας “Cityzen” και τους εύχεται υγεία και επιτυχίες.

 

[the_ad id=”46704″]

 

[the_ad id=”57928″]