Ξεκίνησε ο Β΄ Κύκλος Κινητικότητας  στον οποίο συμμετέχει και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, καθώς διαθέτει 183 θέσεις για μετάταξη προσωπικού που κρίθηκαν επιτακτικές και αφορούν όλες τις ειδικότητες και στις τρεις Περιφερειακές Ενότητες Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας, Ηλείας.

«Με ιδιαίτερη ικανοποίηση πληροφορηθήκαμε ότι υπάλληλοι του ευρύτερου Δημόσιου Τομέα προτιμούν στα πλαίσια της κινητικότητας την Περιφέρεια μας. Συνολικά 275 άτομα έχουν υποβάλει αιτήσεις για διάφορες θέσεις», δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακού Συντονισμού και Διοίκησης Δημήτριος Δριβίλας και πρόσθεσε:

«Με την κινητικότητα εξυπηρετούμε τις ανάγκες των Υπηρεσιών μας αλλά και υπαλλήλων που επιθυμούν για προσωπικούς λόγους να υπηρετήσουν στον τόπο συμφερόντων τους ή σε υπηρεσία και αντικείμενο της προτίμησής τους. Με την έγκαιρη επίσης προετοιμασία μας, στοχεύοντας σε ειδικότητες με την μεγαλύτερη ανεργία σε συνεργασία με τον ΟΑΕΔ, πετύχαμε να ενταχθούμε εκ νέου στο Πρόγραμμα της Κοινωφελούς Εργασίας, με αποτέλεσμα να απορροφήσουμε 345 ανέργους που σήμερα προσφέρουν σημαντικές υπηρεσίες στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας».

[the_ad id=”46371″]

Στο πλαίσιο του Β’ Κύκλου Κινητικότητας οι θέσεις στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας αφορούν 178 θέσεις Μονίμων Υπαλλήλων και 5 θέσεις υπαλλήλων με σύμβαση Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου (IΔΑΧ) στις εξής κατηγορίες:

  • 11 θέσεις κατηγορίας ΥΕ
  • 43 θέσεις κατηγορίας ΔΕ
  • 37 θέσεις κατηγορίας ΤΕ
  • 92 θέσεις κατηγορίας ΠΕ

Ο αναλυτικός πίνακας με τις θέσεις ανά κατηγορία και ιδιότητα που προβλέπονται στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΠΔΕ, στο σύνδεσμο: https://www.pde.gov.gr

 

[the_ad id=”46704″]

 

[the_ad id=”57928″]