Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 2ου Γυμνασίου Αιγίου, την Κυριακή 23 Οκτωβρίου, στο χώρο του σχολείου, πραγματοποιήθηκε σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών, το οποίο υλοποιήθηκε από πιστοποιημένους εκπαιδευτές της Ελληνικής Εταιρείας Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης (ΕΕΚΑΑ) και του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης (ERC – European Resuscitation Council).
semi-2Γονείς και εκπαιδευτικοί του σχολείου αλλά και άλλοι ενδιαφερόμενοι συμμετείχαν στο πραγματικά χρήσιμο σεμινάριο, άκουσαν με προσοχή τα όσα ειπώθηκαν, έκαναν εξάσκηση σε βασικές κινήσεις παροχής πρώτης βοήθειας, απεύθυναν ερωτήσεις και αντάλλαξαν απόψεις.

semi-3Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά τους πιστοποιημένους εκπαιδευτές Δεληγάκη Απόστολο, Λεβέντη Χαράλαμπο, Σαλαμούρα Μαρία, Ξανθίππη Φουλίδου και Αργυρώ Χριστοδουλοπούλου για την εθελοντική παρουσία τους και τα όσα πολύτιμα και χρήσιμα είπαν, όλους τους συμμετέχοντες που με πολύ ενδιαφέρον παρακολούθησαν το σεμινάριο και τον υποδιευθυντή του σχολείου κ. Μπαρδούτσο για την βοήθεια του.

semi-4Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης του σεμιναρίου.