Πρόταση προς τον Δήμαρχο Αιγιαλείας Δημήτρη Καλογερόπουλο για αποστολή βοήθειας προς τους πληγέντες Δήμους της Περιφέρειας Θεσσαλίας, κατέθεσε η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ» Βασιλική Ψυχράμη.

Ειδικότερα, ζητά τη στήριξη και ενίσχυση των κατοίκων των περιοχών που προσφάτως επλήγησαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, με την κάλυψη βασικών αναγκών.

Μάλιστα, προτείνει ο Δήμος Αιγιαλείας να συγκεντρώσει όλα όσα χρειάζονται οι κάτοικοι των πληγεισών περιοχών, αφού προηγουμένως η Κοινωνική Υπηρεσία έρθει σε επικοινωνία με τις αντίστοιχες Υπηρεσίες των Δήμων αυτών, ούτως ώστε να καλυφθούν πραγματικές ανάγκες των κατοίκων.

«Ζούμε σε μία περιοχή που στο παρελθόν πολλές φορές έχει πληγεί από φυσικά φαινόμενα και έχουμε τύχει έμπρακτης στήριξης και βοήθειας. Γνωρίζουμε πώς είναι να χάνονται ανθρώπινες ζωές και ιδιοκτησίες. Έχουμε χρέος σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας να ξανασταθούν στα πόδια τους», επισημαίνει σε δήλωσή της η κ. Ψυχράμη.


Προς Δήμαρχο Αιγιαλείας

Κοιν.: Επικεφαλής Δημοτικών Παρατάξεων

Θέμα: Αποστολή βοήθειας στους πληγέντες δήμους της Θεσσαλίας

κ. Δήμαρχε,

Με την παρούσα επιστολή μας σας καταθέτουμε πρόταση όπως μεριμνήσετε για την αποστολή βοήθειας προς τους Δήμους της Περιφέρειας Θεσσαλίας που επλήγησαν από τα πρόσφατα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Προτείνουμε δε ο Δήμος μας να συγκεντρώσει όλα όσα χρειάζονται οι κάτοικοι των πληγεισών περιοχών, αφού προηγουμένως η Κοινωνική μας Υπηρεσία έρθει σε επικοινωνία με τις αντίστοιχες Υπηρεσίες των Δήμων αυτών, ούτως ώστε να καλύψουμε πραγματικές ανάγκες.

Βασιλική Ψυχράμη
Επικεφαλής «ΠΟΙΟΤΙΚΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ»