Ένα απρόσμενα καλοκαιρινό σαββατοκύριακο για τα παιδιά της πόλης μας. Με αφορμή τους εορτασμούς εκατονταετίας των Ναυτοπροσκόπων στην Αιγιάλεια, οι μαθητές και οι μικροί μας φίλοι, έπαιξαν, τραγούδησαν και διασκέδασαν Ναυτο-Προσκοπικά, έζησαν από κοντά την καθημερινότητα των Προσκόπων και εντυπωσιάστηκαν από την μικρή μας κατασκήνωση και τα εργαστήρια κατασκευών και αναμνηστικών.

Οι ενήλικοι εθελοντές του Συστήματος, οι Ανιχνευτές μας( μαθητές Λυκείου) και οι Γονείς της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης συνέβαλαν στην ομαλή προετοιμασία και διεξαγωγή, αυτής της δραστηριότητας για παιδιά, μοναδική στα χρονικά του Προσκοπισμού στην Πόλη μας. Την δράση μας τίμησαν με την παρουσία τους, η Περιφερειακή Έφορος Προσκόπων Δυτικής Πελοποννήσου κυρία Ισμήνη Κρεμμύδα και ο Αναπληρωτής κύριος Θεοφάνης Μαραγκάκος.

 

Ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Αιγίου και παλαιό Πρόσκοπο, κ. Σοφέτη Ανδρέα για την παραχώρηση του Δημοτικού Κήπου, τα καταστήματα της πόλης μας για την διάθεση δώρων στην κλήρωση των παιδιών, την μουσική σχολή Fidelio της κυρίας Μαρίας Καβούνη για την μουσικοθεατρική παράσταση, τον Αθλητικό Σκακιστικό Όμιλο Αιγίου για την παρουσίαση, τα ΜΜΕ της Αιγιάλειας για την προβολή της δράσης και τον κ.Κονδύλη Βαγγέλη για την μεταφορά των υλικών.

Οι εγγραφές μας συνεχίζονται στην Εστία μας Βασ. Κωνσταντίνου και Πετροπούλου 4 στο κέντρο της Πόλης, κάθε Σάββατο 5 έως 8 το απόγευμα, τηλ.6987118408 και 6947995426 και 6976852952.

Ο Αρχηγός Συστήματος Γεωργακόπουλος Παναγιώτης
Η Πρόεδρος Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης Παναγοπούλου Αρχοντούλα

100xronia-1o-sistima-proskopon

[the_ad id=”46704″]