Ο Σύλλογος Κεφαλλήνων & Ιθακησίων  Αιγιαλείας & Καλαβρύτων ξεκίνησε και φέτος με πολύ κέφι  μία δημιουργική μουσική  χρονιά και κάθε εβδομάδα υποδέχεται με αγάπη στην αγκαλιά του φίλους/ες από όλη την Αιγιάλεια αλλά και την Πάτρα, που αγαπούν το Χορωδιακό τραγούδι ή τους αρέσει να τραγουδούν,   ώστε να εκφραστούν μέσα από το αξιόλογο έργο της  ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ  ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ.

[the_ad id=”46274″]

Φυσικά και όποιος/α το επιθυμεί μπορεί να έλθει να παρακολουθήσει τις  πρόβες  και να  γνωρίσει  από κοντά :

  • το έργο της χορωδίας,
  • να γνωρίσει την αξία και τη δύναμη του ομαδικού πνεύματος,
  • να γνωρίσει το πνεύμα συνεργασίας και αλληλοϋποστήριξης,
  • να γνωρίσει τη φιλικότητα και την ειλικρινή επικοινωνία μεταξύ των μελών και εφόσον αποφασίσει να ενταχθεί στην ομάδα, η χορωδία με χαρά θα τον/την δεχθεί. Το ρεπερτόριο της Χορωδίας είναι έργα Ελλήνων συνθετών, το λαϊκό τραγούδι, το έντεχνο, το παραδοσιακό τραγούδι και οι καντάδες.

Οι πρόβες και οι ακροάσεις της χορωδίας γίνονται κάθε Σάββατο  18.30 – 20.30  στην αίθουσα  εκδηλώσεων της Ιονίου Βιβλιοθήκης  στην οδό Ανδρονοπούλου 12, στο Αίγιο (πίσω από τη Φανερωμένη).

[the_ad id=”46371″]

Τη Διεύθυνση της χορωδίας  έχει η εξαίρετη σοπράνο Αλίκη Ζαφείρη.

Τη χορωδιακή γραφή έχει ο καταξιωμένος μουσικοσυνθέτης Ανδρέας Αδαμόπουλος.

Η Χορωδία Αιγιαλείας είναι έτοιμη και αναχωρεί το Σάββατο 24 Νοεμβρίου μετά από πρόσκληση του Οργανισμού Αθλητισμού  Πολιτισμού & Παιδικής Αγωγής του Δήμου Βάρης Βούλας  Βουλιαγμένης  για να συμμετέχει  σε   Χορωδιακό Φεστιβάλ  που διοργανώνει    στο Δημοτικό θέατρο Βάρης   και ώρα 19.30,  με συμμετοχή αξιόλογων χορωδιών από όλη την Ελλάδα.

 

[the_ad id=”46704″]

 

[the_ad id=”57928″]

χωρ