Στην επόμενη φάση της σκακιστικής διοργάνωσης του Ομαδικού Κυπέλλου 2019 της Ε.Σ.Σ.Δ.Ε. προκρίθηκε ο Α.Σ.Ο. Συμπολιτείας έναντι του Α.Σ.Ο. Ερινεού.

Κέφια είχε η κληρωτίδα για το κύπελλο στην Πάτρα φαίρνοντας αντιμέτωπα μεταξύ τους στον δεύτερο γύρο του θεσμού τα δυο γειτονικά σκακιστικά αθλητικά σωματεία Συμπολιτείας και Ερινεού, με τον Α.Σ.Ο. Συμπολιτείας να ορίζεται τυπικά γηπεδούχος στο Αίγιο. Για τον Α.Σ.Ο. Ερινεού ήταν η “παρθενική” του συμμετοχή στη διοργάνωση, ενώ για τους αθλητές του Α.Σ.Ο. Συμπολιτείας ήταν η τρίτη συνεχόμενη φορά και ταυτόχρονα η πρώτη φορά στην ιστορία τους που καταφέρνουν να περάσουν στην προημιτελική φάση του ομαδικού κυπέλλου.

[the_ad id=”46371″]

Την αποστολή της ομάδας για τον Α.Σ.Ο. Συμπολιτείας πλαισίωναν οι Σπύρος Καραθανασόπουλος (αρχηγός), Ηλίας Ρόζος, Χρήστος Βλαχόπουλος και Αλέξανδρος Βλαχόπουλος. Παρών, κοντά στην ομάδα, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος Γιώργος Ρόζος, ο οποίος έχει συμβάλλει τα μέγιστα τα τελευταία χρόνια στην περιοχή της Δ.Ε. Συμπολιτείας για την προώθηση και την ανάδειξη του περιφερειακού σκάκι.

Στον επόμενο γύρο ο Α.Σ.Ο. Συμπολιτείας θα αντιμετωπίσει στο Αίγιο το πολύ έμπειρο και αξιόμαχο σύνολο του Αγίου Βασιλείου, που είναι ανάμεσα στα φαβορί για την κατάκτηση του φετεινού τίτλου.

 

[the_ad id=”46704″]

 

[the_ad id=”46704″]