«Πρόκειται περί λάθους» από τη Θεατρική Ομάδα «Αποφοίτων» στο «Πολύκεντρο»

0
182

Το θεατρικό έργο «Πρόκειται περί λάθους» του Μάνου Παναγόπουλου παρουσιάζει η Θεατρική Ομάδα «Αποφοίτων», τα διήμερα Κυριακή 13-Δευτέρα 14 και Σάββατο 19-Κυριακή 20 Οκτωβρίου στο «Πολύκεντρο», στην παραλία Αιγίου (δίπλα στο ΤΕΙ), με ώρα έναρξης 9.15μ.μ..

Στο έργο «Πρόκειται περί λάθους» έχουμε την περίπτωση ενός αυθαίρετου σπιτιού κάπου έξω από το Κερατσίνι που, μετά από αγώνες, έχτισαν στη δεκαετία του 1980 ο Αριστοφάνης και η Σαμαρίνα για να ζήσουν εκεί με τα τρία παιδιά τους και την υπερήλικη μητέρα της Σαμαρίνας. Μέσα σε αυτό το σπίτι ξετυλίγεται ο μύθος καταγράφοντας τη ζωή των ανθρώπων αυτών, με τα όνειρά τους, τις αγωνίες τους, τις ταλαιπωρίες τους, τα βάσανά τους, μα και τη γεμάτη κέφι καρδιά τους. Καταγράφει το όνειρο της ευτυχίας που ήρθε να ταράξει την απλή ζωή τους, ξαφνικά, απρόσμενα, μ’ ένα χαμόγελο που τους γέλασε. Πρόκειται περί λάθους του αναπάντεχου κακού στην αναπάντεχη ευτυχία.

Η παράσταση πρωτοπαρουσιάστηκε το καλοκαίρι από τη Θεατρική Ομάδα «Αποφοίτων», στο πλαίσιο των Θεατρικών Συναντήσεων τοπικών ερασιτεχνικών ομάδων που διοργάνωσε η ΔΗΚΕΠΑ στο Υπαίθριο Θέατρο «Γ.Παππάς».