Με την έναρξη της νέας χρονιάς, εκτός από τα χρόνια πολλά που απευθύνει ο Χορευτικός Όμιλος Αιγίου σε όλους τους Έλληνες, προγραμματίζει και τις εκδηλώσεις του οι οποίες είναι οι καθιερωμένες και οι έκτακτες.

Στις καθιερωμένες εκδηλώσεις ανάγεται και η 25η και 26η Ιανουαρίου που εορτάζεται η «Μυστική Συνέλευση της Βοστίτσας». Θα γίνει με την συμμετοχή χορευτών του Ομίλου και νυκτερινή παρέλαση το Σάββατο 25/1/2020 και την Κυριακή το πρωί στις 26/1/2020 παρέλαση, με κατάληξη στο κτίριο της Ι.Λ.Ε.Α, επί της οδού Δεσποτοπούλων και Β. Γεωργίου που έχει μετονομασθεί σε 1ης Μάη.

Μία εβδομάδα μετά, το Σάββατο 1η Φεβρουαρίου από 09.00 – 13.30 θα γίνει πρόβα για την παράσταση – κοπή πίτας με παρουσίαση και παραδοσιακών χορών της πατρίδος μας, από 9 τμήματα του Ομίλου με τους μισούς χορευτές. Θα πραγματοποιηθεί η παράσταση την Κυριακή 2/2/2020 με έναρξη στις 10.45 στο κινηματοθέατρο «ΑΠΟΛΛΩΝ».

Μία εβδομάδα αργότερα στις 8-9/2/2020 για τους άλλους μισούς χορευτές άλλων 9 τμημάτων, θα γίνει η 2η πρόβα το Σάββατο και η κοπή πίτας την Κυριακή πάλι στις 10.45. Θα έχουμε εδώ και την βράβευση, όσων χορευτών πέτυχαν το καλοκαίρι του 2019 στις εξετάσεις για την είσοδό τους σε Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι.

Στις 28/2/2020 με πεζοδρόμηση της Μελετοπούλων, από Ανδρονοπούλου μέχρι Σωτ. Λόντου, Παρασκευή της Αποκριάς, υπαίθριος  χορός αποκριάτικος.

Την επομένη 29/2/2020 πάνω από 50 μέλη του Χορευτικού και φίλοι του Ομίλου φεύγουν για ένα τριήμερο στην Νάουσα. Προγραμματίζεται να δουν το έθιμο «μπούλες», να επισκεφθούν τα λουτρά Πόζαρ ή την Βεργίνα, την Παναγία Σουμελά, τα Ιωάννινα. Περισσότερες πληροφορίες σε επόμενα δημοσιεύματα.

Στις 25 Μαρτίου με ενδυμασίες από διάφορα τμήματα του Ελλαδικού χώρου περίπου 100 χορευτές θα παρελάσουν. Στις καθιερωμένες εκδηλώσεις εντάσσεται και η μεγάλη γιορτή λήξης του Χορευτικού έτους, που γίνεται κάθε χρόνο στο υπαίθριο θέατρο του Πολιτιστικού Αιγίου, στο τέλος Μαΐου. Αλλά και το αποχαιρετιστήριο γλέντι των Ενηλίκων που πραγματοποιείται τον Ιούνιο. Όσο για τις έκτακτες εμφανίσεις – παραστάσεις, το Διοικητικό Συμβούλιο και οι Γυμναστές εξετάζουν όσες προτάσεις έχουν μέχρι τώρα και μαζί με αυτές που θα τους γίνουν, θα επιλέξουν όσες τους συμφέρουν από πλευράς προβολής αλλά και από πλευράς οικονομικής.