Μετά τις πασχαλινές διακοπές ξεκίνησε μια δυναμική περίοδος για τον Χορευτικό Όμιλο Καμαρών με την προετοιμασία για δραστηριότητες και παραστάσεις.

Η αρχή έγινε με την εκπαιδευτική εκδρομή που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 7 Μάη στο Ναύπλιο και συμμετείχαν τα παιδιά του εφηβικού τμήματος του συλλόγου.

Στην πανέμορφη πόλη της αργολικής γης οι νεαροί χορευτές-χορεύτριες του Χ.Ο.Κ., συμμετέχοντας σε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τη συνοδεία δύο θεατρολόγων, ξεναγήθηκαν με έμφαση σε επιλεγμένα ιστορικά μνημεία της πόλης και στη συνέχεια πήραν μέρος σε ένα παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού που αφορούσε σε θέματα/ερωτήσεις/μνημεία και διαδρομές εντός της παλιάς πόλης.

Επισκέφθηκαν το Παλαμήδι και κατέβηκαν τα 857 σκαλιά που συνδέουν το κάστρο με την πόλη ενώ στο τέλος απόλαυσαν τις ομορφιές του Ναυπλίου εκμεταλλευόμενοι τον ελεύθερο χρόνο τους.

Για το επόμενο χρονικό διάστημα προγραμματίζεται μια σειρά από δράσεις και εκδηλώσεις πολιτισμικού και χορευτικού περιεχομένου ξεκινώντας από τον Μάιο μέχρι και τον Αύγουστο. Ήδη έχει κλειστεί και οργανώνεται μια θεματική παράσταση με ορχήστρα για το τέλος Ιουλίου, στα τέλη Ιουνίου θα γίνει η γιορτή λήξης των μαθημάτων με μια μικρή παράσταση ενώ γίνονται συζητήσεις με φορείς και συλλόγους για τουλάχιστον δύο ακόμα εκδηλώσεις.