Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Ε.Κ.Α.ΜΕ./ΑμεΑ (Ειδικού Κέντρου Αποκατάστασης & Μέριμνας Ατόμων με Αναπηρίες) Αιγίου στο χώρο του Κέντρου (Τέρμα Μητροπόλεως) παρουσία πλήθους κόσμου.
Την πίτα ευλόγησαν οι Σεβαστοί Πατέρες Σταυρίδης Δαμιανός και Κουτρουλής Δημήτριος και με την παρουσία τους τίμησαν το Ε.Κ.Α.ΜΕ. πέραν των γονιών, των συγγενών και των εθελοντών οι: Δήμαρχος Αιγιαλείας Θανάσης Παναγόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι Οικονομικών και Δημοτικών Ενοτήτων Αιγείρας-Ακράτας –Διακοπτού Περικλής Παπαγιαννακόπουλος και Γιώργος Γιοβάς αντίστοιχα, ο τ. βουλευτής Αχαΐας Αθανάσιος Νταβλούρος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Βασιλακοπούλου-Καρτσωνάκη Διαμάντω και Τριανταφυλλόπουλος Γρηγόρης, ο Πρόεδρος Δημοτικών Υπαλλήλων Αιγιαλείας Αλέξανδρος Βασιλακόπουλος, η Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας Μαρία Χρονοπούλου, η Πρόεδρος Εκπαιδευτικών Α/βάθμιας Εκπαίδευσης Αθηνά Σκανδάμη, η εκπρόσωπος της Ε.Γ.Ε. Γιαννοπούλου Λίτσα, και οι εκπρόσωποι του Χορευτικού Ομίλου Αιγίου Κακιός Μαρίνος και Γιαννίτσα Μανουηλίδη.

[the_ad id=”46371″]

Η γευστικότατη –κατά κοινή ομολογία- πίτα ήταν προσφορά των αρτοποιείων του Παναγιώτη Καρακάση όπως άλλωστε συμβαίνει εδώ και χρόνια και τα βουτήματα προσφορά της Τασίας Γκραικιώτη.
Ο Πρόεδρος του Ε.Κ.ΑΜΕ. κ.Στεφανίδης με την ευκαιρία ενημέρωσε τους παρευρισκομένους για τις συνεχείς ενέργειες του Δ.Σ. σχετικά με την έναρξη των εργασιών για την κατασκευή των νέων εγκαταστάσεων του Κέντρου και ευχήθηκε η επόμενη κοπή πίτας να γίνει στο νέο κτίριο του Ε.Κ.Α.ΜΕ. Δύναμη και αμέριστη συμπαράσταση έλαβε ο Σύλλογος από επώνυμους και ανώνυμους φίλους για την υλοποίηση του μεγάλου στόχου.

 

[the_ad id=”48922″]

 

[the_ad id=”46704″]