Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από την Παναιγιάλειο Ένωση Συνεταιρισμών (Π.Ε.Σ.) και υπό την αιγίδα του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας / Παράρτημα Πελοποννήσου και Δυτικής Στερεάς Ελλάδας, ημερίδα με θέμα «Προβλήματα και Προοπτικές ανάπτυξης της Ελαιοκαλλιέργειας στην Αχαΐα».

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 21/01/2019 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Π.Ε.Σ. στο Αίγιο με την παρουσία περισσότερων από 250 αγρότες.

Στην εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμό, ο πρόεδρος της Π.Ε.Σ. κ. Αθανάσιος Σωτηρόπουλος και ο Διευθυντής της  Π.Ε.Σ. κ. Μιλτιάδης Σταυρόπουλος.

[the_ad id=”46371″]

Ομιλίες  – παρουσιάσεις πραγματοποίησαν:
•    Ο Πρόεδρος του  Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας / Παράρτημα Πελοποννήσου και Δυτικής Στερεάς Ελλάδας κ. Αθανάσιος Πετρόπουλος – Γεωπόνος, με θέμα: «Οι προτάσεις του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. για τη βελτίωση της ελαιοπαραγωγής».
•    Η υπεύθυνη διασφάλισης ποιότητας της Π.Ε.Σ. κα. Ελευθερία Κατεχάκη – Δρ. Χημικός, με θέμα: «Ελαιόλαδο: Ποιότητα και Προοπτικές».
•    Ο Βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ, κ. Ανδρέας Κατσανιώτης, Γεωπόνος με θέμα: «Το μέλλον της ελαιοπαραγωγής σε σχέση με την κλιματική αλλαγή».

Η Διοικούσα Επιτροπή του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. / Παράρτημα Πελοποννήσου & Δυτικής Στερεάς Ελλάδας θεωρεί ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό να ενημερώνει τους αγρότες για τα προβλήματα των καλλιεργειών τους και να προτείνει λύσεις για την αντιμετώπισή τους.  Στο πλαίσιο αυτό, θα συνεχίσει να καταθέτει προτάσεις και θα είναι αρωγός σε κάθε πρωτοβουλία που αναλαμβάνουν οι υγιείς Αγροτικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις, όπως η Παναιγιάλειος Ένωση Συνεταιρισμών (Π.Ε.Σ.).

 

[the_ad id=”46704″]

 

[the_ad id=”57928″]