Μην πας στην τύχη, υπάρχει κόλπο.

Όλοι έχουμε βρεθεί σε αντίστοιχη περίπτωση. Να ψάχνουμε το κινητό μας και να μην θυμόμαστε που το βάλαμε. Και το χειρότερο; Να το καλούμε από το σταθερό και να μην το ακούμε επειδή είναι στο αθόρυβο.

ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΣΥΣΚΕΥΗ ANDROID, ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ GOOGLE DEVICE MANAGER ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΣΥΣΚΕΥΗ, ΟΠΩΣ ΤΟ PC ΣΑΣ, ΤΟ LAPTOP Ή ΤΟ TABLET

ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΣΗΜΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ, ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΘΟΡΥΒΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

ΣΥΝΔΕΕΣΤΕ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ GMAIL ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ANDROID.COM/DEVICEMANAGER ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΔΡΑΣΗ (RING), ΡΥΘΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΤΑΣΗ ΧΤΥΠΟΥ.

ΜΕ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΑΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ IOS. ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ICLOUD ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΣΥΣΚΕΥΗ IOS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ «FIND MY PHONE», ΡΥΘΜΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΗΧΟ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ.

ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΚΟΛΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ, ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΗΧΕΙΟ.

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ, ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΣΑΣ ΣΥΣΚΕΥΗ. ΟΙ ΗΧΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΕΜΒΟΛΕΣ, ΟΣΟ ΠΛΗΣΙΑΖΕΤΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΘΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ.

Το θέμα είναι όμως: Τι κάνουμε από εκεί και ύστερα; Την προσευχή μας να μην το έχουμε χάσει ή υπάρχει κάποιο πλάνο.

Και όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο σκούρα, φτάνει γνωρίζεις κάποια κολπάκια.
RatPack.gr