Όλοι κατά βάθος θέλουν να ξυπνήσουν και να έχουν γίνει άλλοι άνθρωποι. Αυτό φυσικά δεν γίνεται, όμως γίνεται σταδιακά να αλλάξετε, ώστε να μεταμορφωθείτε σιγά-σιγά στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας. Εδώ θα βρείτε κάποιες συμβουλές, για να σημειώσετε σημαντική βελτίωση μέσα μόνο σε έξι μήνες. 

Φτιάξτε το πρόγραμμα ύπνου σας 

Ένα καλό πρόγραμμα ύπνου, είναι το άλφα και το ωμέγα για μία ομαλή καθημερινότητα.

Ίσως να τείνετε να κοιμάστε αργά και να ξυπνάτε αργά, με αποτέλεσμα να χάνετε όλη σας τη μέρα. Ή μπορεί να έχετε αυπνίες και να κοιμάστε ελάχιστα.

Αν το πρόγραμμα ύπνου σας είναι οποιοδήποτε άλλο εκτός απ’ το επιθυμητό -δηλαδή επτά ώρες ύπνου το βράδυ- ίσως να θέλετε να βρείτε λύση για αυτό το πρόβλημα με κάποιον ειδικό. 

Ξεκινήστε γυμναστική 

Η γυμναστική είναι αναγκαία τόσο για την σωματική όσο και για την ψυχική υγεία σας. Μπορείτε να αρχίσετε ένα χαλαρό πρόγραμμα γυμναστικής και όσο περνάει ο καιρός να το κάνετε όλο και πιο σύνθετο.

Για παράδειγμα τον πρώτο μήνα μπορείτε να πηγαίνετε γυμναστήριο μίαν φορά την εβδομάδα, τον δεύτερο μήνα δύο φορές και ούτω καθεξής. 

Περιποιηθείτε τον εαυτό σας 

Η φροντίδα του εαυτό σας ίσως φαίνεται περιττή και δευτερεύουσα, αλλά μπορεί να αλλάξει σημαντικά την συνολική σας διάθεση.

Μπορείτε να λιμάρετε τα νύχια σας μία φορά τον μήνα, να κάνετε μία μάσκα προσώπου, να βάζετε ενυδατική κρέμα μετά το μπάνιο, να περιποιείστε τα μαλλιά σας με μάσκες και λάδια για τα μαλλιά moroccanoil https://romylos.gr/collections/moroccanoil.

Μπορείτε ακόμα, και να βάφετε τα μαλλιά σας κάθε τόσο, να κάνετε ένα balayage https://romylos.gr/pages/balayage ή να προσθέσετε ανταύγειες. 

Ακολουθήστε κάποια δίαιτα 

Σίγουρα θα δείτε μεγάλη αλλαγή στον εαυτό σας, αν αρχίσετε να τρώτε πιο σωστά. Ίσως να το παρακάνετε με τα γλυκά και τα junk food ή ίσως να μην τρώτε αρκετά φρούτα και λαχανικά.

Όποια και αν είναι η περίπτωσή σας, σίγουρα θα είναι χρήσιμο να ζητήσετε την συμβουλή κάποιου διατροφολόγου, για να σας δώσει σωστές διατροφικές οδηγίες. 

Απομακρυνθείτε από τοξικούς ανθρώπους 

Από τα πιο εξουθενωτικά πράγματα, είναι να είστε περιτριγυρισμένοι από τοξικά άτομα. Ίσως να μην το καταλαβαίνετε, αλλά η ύπαρξη αυτών των ανθρώπων στην ζωή σας, μπορεί να σας ταλαιπωρήσει ψυχοσωματικά.

Ξεκόψτε σταδιακά από τους ανθρώπους που πιστεύετε ότι καλό είναι να βγάλετε απ’ την ζωή σας και σε μισό έτος θα είστε σε πολύ καλύτερη κατάσταση.