Το γραφείο, είναι το δωμάτιο που πρέπει να σας εμπνέει, έτσι ώστε να συγκεντρώνεστε στις διάφορες εργασίες σας. Για να το πετύχετε αυτό, καλή ιδέα είναι να διακοσμήσετε τα έπιπλα γραφείου https://www.theodoridi.com/ σας και τους τοίχους του γραφείου σας. Στην συνέχεια, θα βρείτε κάποιες εύκολες ιδέες διακόσμησης. 

Φυτά 

Αναμφίβολα, ο καλύτερος τρόπος για να στολίσετε το γραφείο σας! Ιδανικά σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι τα πολύ μικρά φυτά σε μικρές γλάστρες.

Δημοφιλή αυτόν τον καιρό, είναι τα μικρά κακτάκια. Μην φοβηθείτε πέρα από απλά φυτά, να διαλέξετε και λουλούδια.

Αν αγχώνεστε να πάρετε φυτά που πρέπει να ποτίζετε και να φροντίζετε, μπορείτε απλώς να πάρετε ψεύτικα. 

Φωτογραφίες 

Ο καλύτερος τρόπος να συνεχίσετε την σκληρή δουλειά, είναι να τοποθετήσετε στο γραφείο τις φωτογραφίες που σας αρέσουν πιο πολύ με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Με αυτόν τον τρόπο και θα ομορφύνετε το γραφείο σας, αλλά και θα παίρνετε κουράγιο να συνεχίσετε την δουλειά. 

Βιβλία 

Φυσικά, από μία βιβλιοθήκη δεν μπορούν να λείπουν τα βιβλία! Αν έχετε κάποια μεγάλη βιβλιοθήκη, μπορείτε να τα τακτοποιήσετε όλα εκεί, αλλά αν δεν έχετε, μπορείτε να τα βάλετε διάσπαρτα σε διάφορα άλλα έπιπλα του γραφείου.

Κάποια σημαντικά βιβλία που δεν είναι δυνατόν να λείπουν απ’ το γραφείο σας, αποτελούν τα λεξικά -και της ελληνικής γλώσσας και αυτά που μεταφράζουν από ελληνικά σε αγγλικά- και οι μεγάλες εγκυκλοπαίδειες. 

Πίνακες φελλού 

Οι πίνακες φελλού είναι πάντα στην μόδα. Μπορείτε να πάρετε δυο τρείς και να τους κρεμάσετε πάνω απ’ το γραφείο σας.

Εκεί θα τοποθετείτε με πινέζες τα διάφορα προγράμματά σας, τις υποχρεώσεις που δεν πρέπει να ξεχάσετε και οτιδήποτε άλλο θέλετε.

Κάδρα 

Σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού, τα κάδρα είναι εξαιρετική ιδέα για διακόσμηση. Διαλέξτε κάποιους πίνακες που ταιριάζουν στο κλίμα του γραφείου σας, βάλτε τους σε ταιριαστά κάδρα και κρεμάστε τα στους τοίχους.

Αν έχετε την όρεξη, μπορείτε να πάρετε κάποιους άδειους καμβάδες και να τους γεμίσετε με όμορφα μινιμαλιστικά σχέδια σε ό,τι χρώματα προτιμάτε. 

Επαίνους 

Που αλλού θα βάλετε τους διάφορους επαίνους σας, αν όχι στο γραφείο; Είναι κρίμα να τους έχετε κρυμμένους σε ένα συρτάρι, χωρίς να βλέπουν το φως του ήλιου.

Διαλέξτε τους αγαπημένους σας επαίνους, είτε είναι αριστεία απ’ το λύκειο, είτε είναι χαρτιά αποφοίτησης, είτε είναι διακρίσεις που πήρατε σε διαγωνισμούς, κορνιζάρετέ τους και στολίστε με αυτούς τους τοίχους του γραφείου σας.