Ένα πλούσιο πρόγραμμα επισκέψεων και μετακινήσεων εξ’ αφορμής της 3ης Δεκέμβρη-Παγκόσμιας μέρας Ατόμων με Αναπηρίες και των Χριστουγέννων έχουν οι εκπαιδευόμενοι του Ε.Κ.Α.ΜΕ. αυτές τις μέρες.

Την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019 ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Καραίσκος, η συγγραφέας κα Αναστασία Ευσταθίου και η εθελόντρια κα Σία Καλαμιώτη-Μεντζελοπούλου ήρθαν στο Ε.Κ.Α.ΜΕ. για να ενημερώσουν σε θέματα ανακύκλωσης, να μας γνωρίσουν τον Λαμποίκο, τη μασκότ της ανακύκλωσης της πόλης μας και να μας εφοδιάσουν με τους απαραίτητους κάδους.

Την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019 το 7ο Δημοτικό Σχολείο Αιγίου διοργάνωσε για άλλη μια φορά μια όμορφη γιορτή αφιερωμένη στη διαφορετικότητα, συνδυασμένη με την προσφορά ενός πλούσιου πρωινού γεύματος για όλο το Ε.Κ.Α.ΜΕ. Η επίσκεψη μας εκεί ήταν αφορμή για μια όμορφη βόλτα σε παλιούς και νέους φίλους που ενδιαφέρονται για ‘μας και το δείχνουν με κάθε τρόπο.

9dimoΤην Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019 η Ε’τάξη του 9ου Δημοτικού Σχολείου Αιγίου με τους δασκάλους κα Δήμητρα Καραγγέλη και κο Μιχάλη Δημητρίου επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του Ε.Κ.Α.ΜΕ. φέρνοντας πολλά χειροποίητα γλυκά και γνώρισαν τους εκπαιδευόμενους, τους εκπαιδευτές και τον τρόπο λειτουργίας και τις θεραπευτικές υπηρεσίες που παρέχει το Κέντρο.

teme

Την ίδια μέρα οι εκπρόσωποι του Πολιτιστικού Συλλόγου Τεμένης κα Βάσω Ασημακοπούλου και κος Παναγιώτης Καριοφύλλης ήρθαν γεμάτοι λιχουδιές και ευχές για Καλά Χριστούγεννα.

Οι εκπαιδευόμενοι, οι εκπαιδευτές και το Δ.Σ. ευχαριστούν όλους αυτούς τους ανθρώπους που αφιερώνουν χρόνο στο Ε.Κ.Α.ΜΕ. και με την παρουσία τους ενδυναμώνουν το έργο του. Ενημερώνουν δε όλους τους συμπολίτες μας ότι έχει ήδη ανοίξει το Χριστουγεννιάτικο Bazaar με τις δημιουργίες των εκπαιδευόμενων στην Κλ.Οικονόμου 11 (Κλ.Κανελλόπουλου) και λειτουργεί σύμφωνα με το εορταστικό ωράριο της πόλης μας.