Το Χορευτικό Εργαστήρι Αιγίου παρά τις δυσκολίες και προβλήματα που προέκυψαν από την επιδημία, συνεχίζει την προσπάθεια για ανάταξη των δυνάμεών του και προσαρμογή στην νέα πραγματικότητα, με όλες του τις δυνάμεις. Λειτούργησε τμήματα χορευτικά, όλη την περίοδο, σύμφωνα με τις υγειονομικές επιταγές, έστω και με μειωμένο αριθμό μαθητών και συμμετείχε σε εκδηλώσεις και επετείους ιστορικές και άλλες. Κρατήθηκε δυνατό και αισιόδοξο και συνεχίζει την θετική του προσπάθεια. Για την περίοδο που ανοίγεται μπροστά μας προγραμμάτισε τα ακόλουθα.

1)ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ. Στις τρεις (3) Ιουνίου 2022 ημέρα Παρασκευή, θα γίνει συνεστίαση των μελών του Χορευτικού Εργαστηρίου και των φίλων του. Θα φάμε και θα χορέψουμε στο (ΠΕΡΙΓΙΑΛΙ) Σκούτα, Διγελιώτικα. Το συμπόσιο θα συνοδεύει ζωντανή τριμελής ορχήστρα. Καλείστε να συμμετέχετε συμβάλλοντας στη επιτυχία της προσπάθειας για επάνοδο στη κανονικότητα. Ώρα προσέλευσης 9.30μ.μ. Τιμή είκοσι (20) ευρώ το άτομο.

2)ΜΑΡΜΑΡΑΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ. Στις 11/06/22 & 12/06/22, Σάββατo και Κυριακή του ερχόμενου Ιουνίου, στο Μαρμαρά Xαλκιδικής, με πρόσκληση του Δήμου μας και της ΔΗΚΕΠΑ. Ο Σύλλογος θα συνοδέψει τους εκπροσώπους του Δήμου και θα συμμετέχει στη τελετή αδελφοποίησης όλων των δήμων της χώρας, που έχουν πολίτες προερχόμενους από των Μαρμαρά Προποντίδας. Το Χορευτικό του τμήμα θα αποδώσει κατάλληλους για την περίσταση χορούς. Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο κ. Καλογερόπουλο και την πρόεδρο της ΔΗΚΕΠΑ κα Τσουκαλά για την πρόσκληση.

3)Στις 17 Ιουνίου το Χορευτικό Εργαστήρι θα παρευρεθεί στο Αγρίνιο. Η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου κάλεσε το Σύλλογό για συμμετοχή στις εκδηλώσεις του που θα γίνουν την 17η σε ειδικό χώρο της, Το Χορευτικό Εργαστήρι απάντησε θετικά.

4)Την 9η Ιουλίου θα συμμετέχουμε όπως συνήθως στις πολιτιστικές εκδηλώσεις Αιγείρας.

5)Στις 25 Ιουλίου θα πραγματοποιήσουμε παράσταση στο υπαίθριο θέατρο «Γεώργιος Παππάς», αφιέρωμα στη Σμύρνη, για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή. Διοικητικό Συμβούλιο και Δάσκαλοι δραστηριοποιούνται για την καλύτερη παρουσίαση της ιστορίας, του πολιτισμού, των παθημάτων, των ηθών και εθίμων των τραγουδιών και των χορών της Σμύρνης. Πόλη του πολιτισμού και των παθημάτων. Εκλεκτοί μουσικοί και ειδικοί συνεργάτες θα ενισχύσουν την προσπάθεια. Σύντομα θα έχετε περισσότερες πληροφορίες.