Εκλεκτά ονόματα παρουσιάζει ο συνδυασμός του Δημήτρη Καλογερόπουλου που διεκδικεί τον Δήμο της Αιγιάλειας στις ερχόμενες εκλογές .

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ AKH MOYΡIKH  ΜΕ ΤΗΝ  ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Αίγιο το 1961.

Τελείωσα τις σπουδές μου ως διπλωματούχος Ιατρικών εργαστηρίων, βοηθών

φαρμακείου ΚΑΤΕΕ.

Εργάστηκα στο Αίγιο και στο εξωτερικό, ως ελεύθερος επαγγελματίας.

Δημιούργησα οικογένεια με την Βούλα Καλαμίδα και αποκτήσαμε έναν γιό

και μια κόρη που είναι φοιτητές.

Eίχα ενεργή συμμετοχή στο κοινωνικό και πολιτικό γίγνεσθαι, στα κινήματα και τον πολιτισμό.

Υπήρξα ιδρυτικό μέλος της Πρώτης Οικολογικής οργάνωσης της περιοχής

μας, του Συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος Αιγίου.

Συμμετέχω και Προεδρεύω για πάνω από 20 χρόνια σε πολιτιστικούς συλλόγους.

Συμμετείχα στις Δημοτικές εκλογές του 1986-1990-1994 με τα ψηφοδέλτια

της Ενωτικής δημοτικής κίνησης. Το 2014 συμμετείχα στην  ίδρυση της ανοικτής δημοτικής παράταξης, ΄΄Δ.Ρ.Α.ΣΥ  Αιγιαλέων΄΄ και  ήμουν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος .

Είμαι άμισθο μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου Ανατολικής Αχαΐας στο Αίγιο.

Αγαπητοί συμπολίτες,

Οι επόμενες δημοτικές εκλογές θα γίνουν με την απλή αναλογική. Σε αυτό το νέο πλαίσιο χρειάζεται συνεργασία , συνεννόηση και σύμπραξη. Χρειάζεται Δήμαρχος δοκιμασμένος, έμπειρος, ικανός, αποτελεσματικός και κυρίως με πορεία ανεξάρτητη.

Ο Δημήτρης Καλογερόπουλος ως Δήμαρχος επί δώδεκα συνεχή χρόνια λειτούργησε χωρίς κομματικά κριτήρια. Έκανε έργο με νοοτροπία συνεργασιών για αυτό και επιβραβεύτηκε από τους συμπολίτες του με πολύ υψηλά ποσοστά. Η πορεία του και η αυτοδιοικητική του δράση εγγυώνται την επιτυχία της απλής αναλογικής και την παραγωγή έργου που έχει ανάγκη ο τόπος.

Είναι γνωστή η πολιτική μου ταυτότητα. Σε αυτές τις εκλογές όμως αφήνουμε τις κομματικές ταυτότητες  και συμμετέχουμε ως πολίτες με καθαρά αυτοδιοικητικά κριτήρια.

Συμπορεύομαι με το Δημήτρη Καλογερόπουλο.

[the_ad id=”46371″]

ΔHΛΩΣH TOY TPYΦΩNA ΛIBA TOY ΔHMHTPIOY ΣTO ΠΛEYPO TOY ΔHMHTPH KAΛOΓEPOΠOYΛOY

livas Με χαρά ανταποκρίνομαι στο κάλεσμα του φίλου Δημήτρη Καλογερόπουλου και δηλώνω τη στήριξη μου στην υποψηφιότητα του στις επικείμενες δημοτικές εκλογές.

Παρά τις ιδεολογικές μας αντιθέσεις, οι οποίες σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να αποτελούν τροχοπέδη για συνεργασίες στην τοπική αυτοδιοίκηση, τάσσομαι στο πλευρό του για το άλμα στην πρόοδο του τόπου. Η στήριξη αυτή στην υποψηφιότητα του Δημήτρη πηγάζει από το δημοκρατικό του ήθος, τη σοβαρότητα και την εντιμότητα που τον διακατέχουν, κάτι που γνωρίζω από πρώτο χέρι λόγω της μακροχρόνιας οικογενειακής φιλίας που μας συνδέει, καθώς και του  μεγαλύτερου και αδιαμφισβήτητου προσόντος του που είναι η μεγάλη εμπειρία του στην τοπική αυτοδιοίκηση που μπορεί να οδηγήσει το δήμο Αιγιαλείας σε καλύτερες μέρες.

Πιστεύω ότι η εκλογική επιτυχία του Δημήτρη Καλογερόπουλου θα γίνει το εφαλτήριο ώστε ο δήμος μας να αποτελέσει σημείο αναφοράς για όλους τους δήμους της χώρας.

Λίβας Τρύφων του Δημητρίου
Πτυχιούχος Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών -Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης
MSc in Accounting and Control of Businesses and Public Sector

[the_ad id=”46274″]

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

vasilopoulos-kalogeropoulosΑγαπητοί συμπολίτες με το Δημήτρη Καλογερόπουλο μας συνδέει μακροχρόνια φιλία. Επειδή γνωρίζω τις ικανότητες του και τη μεγάλη εμπειρία του στα κοινά αποφάσισα να συνταχθώ μαζί του και να τον στηρίξω, γιατί είμαι σίγουρος ότι έχει όραμα, αποφασιστικότητα, δυναμισμό για παραγωγή έργου, ώστε να κάνει την Αιγιάλεια καλύτερη.

ΑΛΕΚΟΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΙΑΤΡΟΣ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΣ Γ.Ν.ΑΙΓΙΟΥ

 

[the_ad id=”46274″]

 

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ   ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ

stavropoulou-kalogeropoulosΓεννήθηκα στο Βούτσιμο Αιγιαλείας και μεγάλωσα στην Ακράτα όπου και κατοικώ. Σπούδασα στη Νομική Σχολή Αθηνών και από το 1999 διατηρώ δικηγορικό γραφείο στο κέντρο της Ακράτας . Με το σύντροφό μου Ιωάννη Σπανό έχουμε αποκτήσει ένα γιό.

Στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου θα διεκδικήσω την ψήφο σας, γνωρίζοντας τα προβλήματα του δήμου και τη  γενικότερη λειτουργία του τα τελευταία χρόνια.

Έχοντας διάθεση για προσφορά και κυρίως προτάσεις για επίτευξη ισόρροπης ανάπτυξης μεταξύ όλων των δημοτικών ενοτήτων  ,συμπεριλαμβανομένης και της δικής μας ,η οποία  με την ολοκλήρωση των εθνικών υποδομών ,την προνομιακή της θέση και την ποικιλομορφία της, την καθιστούν περισσότερο από ποτέ  πόλο έλξης επισκεπτών και παραθεριστών,  πρέπει να αγωνιστούμε για να βελτιώσουμε τα  ποιοτικά  χαρακτηριστικά της.

Μπορούμε να το πετύχουμε με σκληρή δουλειά νέων ανθρώπων και την εμπειρία των παλαιότερων, που δεν θα υποσχεθούν τα αδύνατα, αλλά θα αγωνιστούν απαλλαγμένοι από πολιτικά στερεότυπα ενώνοντας τη θέληση, τη γνώση και το όραμα για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών , την αλληλεγγύη και την ανάπτυξη με σκοπό  την ενίσχυση της οικονομίας  της περιοχής για  δικαίωμα στην εργασία όλων  των νέων ανθρώπων που θέλουν να ζήσουν με αξιοπρέπεια στον τόπο τους.

Με αυτές τις σκέψεις αποφάσισα να είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στην Εκλογική Περιφέρεια Ακράτας με τη δημοτική παράταξη του Δημήτρη Καλογερόπουλου, ο οποίος έχει δώσει δείγματα εργατικότητας, ικανότητας και αποτελεσματικότητας για να μη χαθεί άλλος χρόνος. Με αταλάντευτες τις αρχές και αξίες μας  και γνώμονα τη αλήθεια και τα άλυτα κορυφαία προβλήματα του δήμου και της περιοχής μας θα δώσουμε έναν τίμιο προεκλογικό αγώνα για ένα καλύτερο αύριο για όλους.

                                                             ΜΑΡΙΑ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

                                                                      ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

[the_ad id=”46274″]

 

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ  ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ (ΛΙΤΣΑΣ) ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ-ΓΕΩΡΓΙΟΥ

 ΥΠΟΨΗΦΙAΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΜΑΪΟΥ

ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

giannopoulou-kalogeropoulosΣυνδημότες και συνδημότισσες, φίλοι και φίλες ,

Οι Δημοτικές εκλογές του προσεχούς Μαΐου αποτελούν μια κορυφαία διαδικασία για την αναπτυξιακή πορεία της πόλης του Αιγίου και του Δήμου Αιγιαλείας την επόμενη τετραετία. Ο  Δήμος μας, αντιμετωπίζει σήμερα μαζί με τις παλιές και νέες προκλήσεις σε κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο, λόγω των συνεπειών της οικονομικής κρίσης αλλά και λόγω της διαχείρισης των δημοτικών πραγμάτων τα τελευταία χρόνια από επιλογές που αποδείχθηκαν μη αποτελεσματικές.

Σήμερα χρειαζόμαστε μια νέα αποτελεσματική κι έμπειρη Δημοτική Αρχή, που θα βρίσκεται  κοντά στον πολίτη και στις ανάγκες του. Ικανής  να υλοποιήσει μια νέα πολιτική πρόταση, να δώσει αποτελεσματικές λύσεις στα μεγάλα προβλήματα της καθημερινότητάς του και να δημιουργήσει συνθήκες που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής του και θα δώσουν αναπτυξιακή τροχιά στο Δήμο μας.

Ο υποψήφιος  Δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος με τα αξιόλογα στελέχη του συνδυασμού του, έχει τις προϋποθέσεις, το στόχο και το όραμα να μεταμορφώσει την πανέμορφη Αιγιάλεια και να της δώσει νέα δημιουργική πνοή, ταυτότητα και ρεαλιστικές ευκαιρίες ανάπτυξης σε όλους τους τομείς, που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής όλων των κατοίκων της. Με παρεμβάσεις για  το περιβάλλον, τον αθλητισμό και τον πολιτισμό αλλά και τον κοινωνικό τομέα, με καινοτόμες δράσεις σε νέους τομείς ανάπτυξης και τις δυνατότητες των νέων τεχνολογιών, μπορεί να προσφέρει καλύτερες, σύγχρονες υπηρεσίες στους δημότες, στήριξη της κοινωνικής αλληλεγγύης και της κοινωνικής συνοχής και νέες ευκαιρίες για εργασία και τοπική ανάπτυξη.

Την πεποίθησή μου, ότι ο υποψήφιος Δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος θα είναι ο πιο κατάλληλος κι αποτελεσματικός  Δήμαρχος  στο πρώτο στάδιο εφαρμογής της απλής αναλογικής ενισχύουν η 12χρονη αυτοδιοικητική εμπειρία του ως επιτυχημένου Δημάρχου Συμπολιτείας, το δημιουργικό έργο του, η αφοσίωση και το ενδιαφέρον με τα οποία υπηρέτησε την τοπική αυτοδιοίκηση. Η  ικανότητα του να επιλέγει ικανούς συνεργάτες για την υλοποίηση του προγράμματός του, σε συνδυασμό με την ευελιξία και την προσαρμοστικότητά του στις αλλαγές, οι  επικοινωνιακές και οργανωτικές δεξιότητές του και οι ικανότητες ηγεσίας και συντονισμού που διαθέτει, απαραίτητες για τις συγκλίσεις, συνθέσεις και συνεργασίες που απαιτεί η επόμενη μέρα στην τοπική αυτοδιοίκηση.

[the_ad id=”46371″]

Γι΄ αυτούς τους λόγους δέχτηκα την πρότασή του να συμμετέχω ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στο συνδυασμό του, γεγονός που αποτελεί για μένα μεγάλη πρόκληση και ευκαιρία για μεγαλύτερη και αποτελεσματικότερη προσφορά στα κοινά και μέσα από το Δημοτικό Συμβούλιο. Έχοντας εδραιωμένη την πεποίθηση, ότι ο κάθε άνθρωπος μπορεί να σκέφτεται σφαιρικά, να αγκαλιάζει την παγκοσμιότητα αλλά να δρα τοπικά,  δραστηριοποιούμαι στα κοινά της πόλης μου από το 1983.

Κατεβαίνω ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τις αξίες και τις αρχές μου, με πολιτική συνείδηση και κοινωνική ευθύνη, με δεδομένο το ενδιαφέρον και την αγάπη για την πρόοδο του τόπου μου. Με εφόδια την εμπειρία και γνώση από τη μακροχρόνια εθελοντική προσφορά και τους αγώνες μου για τα  Ανθρώπινα Δικαιώματα και τα Δικαιώματα των Γυναικών στο Γυναικείο Κίνημα και ειδικότερα στην Ένωση Γυναικών Ελλάδας (Ε.Γ.Ε.) ως Πρόεδρος του τοπικού παραρτήματος της Ε.Γ.Ε. (1983-2003),  ως Αντιπρόεδρος (2003-2019), και ως μέλος του Πανελλαδικού Συμβουλίου Ε.Γ.Ε. (2015-2019) και ως Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Ισότητας Αχαΐας (2002-2010),  καθώς και άλλων Επιτροπών Ισότητας. Με τις εμπειρίες μου ως αιρετό μέλος συνδικαλιστικών, κοινωνικών και πολιτιστικών φορέων, με αγώνες για τα κοινωνικά κι εργασιακά δικαιώματα. Με τις επιστημονικές γνώσεις μου ως νομικός και πολιτικός επιστήμων, με μεταπτυχιακές σπουδές στην εκπαίδευση, την σημαντική εμπειρία μου στα συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα Κ.Π.Σ. &  ΕΣΠΑ ως Διευθύντρια Επαγγελματικής Κατάρτισης της Ν.Ε.Λ.Ε. Αχαΐας (1994-2004) και ως Υπεύθυνη του Κέντρου Λαϊκής Επιμόρφωσης Αιγίου (1986-2004),  την υπηρεσία μου ως Ελεγκτής ΟΤΑ στη Δ.Ο.Υ. Αιγίου (1990-1994) και την πολύχρονη εμπειρία μου σε διοικητικές θέσεις ευθύνης του Υπουργείου Παιδείας (2008-2019).

Πιστεύω ότι υπάρχει ΕΛΠΙΔΑ και ΟΡΑΜΑ να ζήσουμε με καλύτερη ποιότητα ζωής στο Αίγιο και σε όλο το Δήμο της Αιγιαλείας. Ζητώ να στηρίξετε με την ψήφο σας το συνδυασμό κι εμένα δείχνοντάς μας εμπιστοσύνη, για να χτίσουμε ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας.

Πιστεύω  ότι η αυτοδιοίκηση είναι όραμα, είναι πάθος, είναι ανιδιοτελής προσφορά, είναι αποτελεσματικότητα! Ότι είναι κοινή υποχρέωση και δικαίωμα η συμμετοχή ανδρών και γυναικών στα Δημοτικά Συμβούλια, για να είναι πιο αντιπροσωπευτικές οι δημοτικές αποφάσεις και επομένως πιο δημοκρατικές, αποτελεσματικές και ωφέλιμες για την κοινωνία. Εμείς κινούμε το μαγικό μοχλό της αλλαγής, της ανανέωσης, της δημιουργίας. Μαζί χρειάζεται να μοχθήσουμε, γυναίκες και άνδρες και θα πετύχουμε!.

                                                                  ΛΙΤΣΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ-ΓΕΩΡΓΙΟΥ

 

[the_ad id=”46274″]