Πιστοί στο ραντεβού μας, επισκεφτήκαμε το ΕΚΑΜΕ

0
emporikos-ekame

Πρώτη μέρα λειτουργίας  μετά από δυόμιση μήνες και με τους μισούς μαθητές εναλλάξ  μέρα παρά μέρα, λόγω της τήρησης των υγειονομικών κανόνων του υπουργείου. Όπως είπε ο Πρόεδρος του ΕΚΑΜΕ η σημερινή ημέρα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη συγκινησιακά καθώς η πρώτη δεκάδα των εκπαιδευομένων  επανήλθε και πάλι στο χώρο τους μετά από τόσο καιρό!  

Εμείς προσφέραμε αυγά δικής μας παραγωγής, πλαστικά καπάκια και φυσικά την επιταγή με τα έσοδα από το αποκριάτικο πάρτυ που είχε πραγματοποιήσει ο σύλλογος μόλις δεκαπέντε ημέρες από την ανάληψη των καθηκόντων του. Τα οποία δεν μπόρεσαν να δοθούν νωρίτερα λόγω του γενικού κλεισίματος όλων των εκπαιδευτικών μονάδων από τις 4 Μαρτίου!

Ο Πρόεδρος του ΕΚΑΜΕ Κος Στεφανίδης ευχαρίστησε  τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου  αλλά και τα μέλη του προεδρείου για την πρωτοβουλία, από την πρώτη κιόλας εκδήλωση να στηρίξουν Το ΕΚΑΜΕ με ένα συμβολικό ποσό.

Ο κος Παπαδόπουλος από τη μεριά του τόνισε πως πρώτο μέλημα του Εμπορικού είναι τα έσοδα από διοργανώσεις, όταν και όπου είναι εφικτό, να πηγαίνουν εκεί όπου χρειάζονται στήριξη! Μια συμβολική κίνηση που πρέπει να κάνουμε όλοι μας ανεξαιρέτως  αν θέλουμε να λεγόμαστε άνθρωποι!

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με την παράδοση της επιταγής και την ευχή και από τις δύο μεριές να ευοδωθούν οι στόχοι του ΕΚΑΜΕ μέσα σε εύλογο διάστημα έτσι ώστε να μπορέσουν οι εκπαιδευόμενοι να αποκτήσουν τη δική τους κατοικία!!

Παρόν ήταν και το μέλος του Συνδυασμού της Εμπορικής Ενότητας και υποψήφιος & πρώτος επιλαχόν για την Ελεγκτική Επιτροπή Αντώνης Αργυρόπουλος όπου εδώ και μερικούς μήνες έχει αναλάβει την αναβάθμιση – συντήρηση της νέας ιστοσελίδα του ΕΚΑΜΕ ekame.gr

Η συνάντηση έκλεισε με την προσδοκία να υπάρξουν και άλλες αντίστοιχες διοργανώσεις μέσω των οποίων να μπορέσουν να ενισχυθούν σύλλογοι και φορείς που προσφέρουν κοινωνικό  έργο!                                                                    

με τιμή
ο Πρόεδρος                                                    η Γ. Γραμματέας
Χαράλαμπος Π. Παπαδόπουλος                           Νικολέτα Χανδόλια