ΠΔΕ: Όλοι μαζί στην μάχη κατά του καρκίνου της παιδικής ηλικίας

0
298

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Όλοι μαζί στη μάχη κατά του καρκίνου της παιδικής ηλικίας» διοργανώνει το Παράρτημα Πάτρας του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ» σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 1η Απριλίου 2019 στις 6.30 το απόγευμα στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών θα τιμηθούν και τα σχολεία της Αχαΐας που κάθε χρόνο συμμετέχουν στο υπαίθριο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι που γίνεται στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου. για την ενίσχυση του Συλλόγου.

Ομιλήτριες της εκδήλωσης θα είναι η Διευθύντρια του Ογκολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» Μαργαρίτα Μπάκα, η οποία θα αναπτύξει το θέμα «Από το σύμπτωμα στη διάγνωση της κακοήθειας», καθώς και η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ» Μαρία Τρυφωνίδη, που θα μιλήσει για τα «37 Χρόνια ΦΛΟΓΑ»

Στο προεδρείο θα βρίσκονται η Διευθύντρια ΕΣΥ Παιδιατρικής Κλινικής Π.Γ.Ν.Π.«Παναγία η Βοήθεια» Αφροδίτη Γκινοπούλου και ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος, Βοηθός Περιφερειάρχη σε θέματα Υγείας και Αλληλεγγύης Αντώνης Χαροκόπος.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης θα έχει η δημοσιογράφος Μαρίνα Ριζογιάννη .

Την εκδήλωση θα πλαισιώσει μουσικά η Λαϊκή Συμφωνική Ορχήστρα «Εν-χορδώ» που θα παρουσιάσει τη μουσική παράσταση «Ένα χαμόγελο για τα παιδιά» από τον Χατζιδάκι έως τον Θεοδωράκη με Δεξιότητες Μπουζουκιού.

Ερμηνεύουν: Δημήτρης Δημόπουλος – Ανδριάνα Τσαγκάρη συνοδεία της παιδικής χορωδίας του συνόλου.

Οργάνωση παραγωγής: «Εν-χορδώ».

Καλλιτεχνική επιμέλεια και διεύθυνση ορχήστρας: Μο Θεόδωρος Γεωργόπουλος.

 

[the_ad id=”46704″]