Παρουσίαση project με θέμα την ίδρυση θεματικού Πάρκου

0
274

Τρίωρη εκτενής παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας, πριν λίγες ημέρες, από τον Διαχειριστή του Πνευματικού Κέντρου Αιγιαλείας κ. Λεωνίδα Μαυρουδή, όπου για περισσότερο από τρεις ώρες παρουσίασε  το project με θέμα την ίδρυση θεματικού Πάρκου με ονομασία «Σταθμός Ιστορίας και Πολιτισμού» στον παλιό σταθμό του τρένου. Ανέπτυξε τα δυνατά σημεία του Επιχειρηματικού του σχεδίου, ενώ την επόμενη ημέρα παρουσίασε τις μακέτες  στον  Πρόεδρο Λάμπη Παπαδόπουλο, στον χώρο που θέλει να υλοποιηθεί το   μεγαλόπνοο σχέδιό του, για το πώς μπορούν να μεταμορφωθούν τα παλιά βαγόνια σε ένα χώρο πολιτισμού και φιλοξενίας!

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, όντας γνώστης του project,  από την παρουσίαση που είχε γίνει στο Πολυκέντρο και του είχε προκαλέσει το  ενδιαφέρον, αμέσως αγκάλιασε την επιχειρηματική αυτή πρόταση!!

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αιγιαλείας, ήταν και θα είναι πάντα αρωγός, θα στηρίζει και θα είναι  δίπλα σε οποιαδήποτε Ιδιωτική ή Δημόσια πρωτοβουλία, που ως σκοπό έχει την Εισροή ξένου κόσμου και επισκεπτών στην Αιγιάλεια με στόχο την ανάπτυξη της τοπικής Οικονομίας αλλά και την ανάδειξη της περιοχής μας!!

mavroudis-papadopoulos-thematiko-parko