Πάρκo των Χριστουγέννων -Αίγιο -Πρόγραμμα Δράσεων Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου

11:00

Λέμε ΝΑΙ στην επαναχρησιμοποίηση! Ενημερωνόμαστε για τη θαλάσσια ρύπανση, λέμε όχι στη χρήση πλαστικών και συμμετέχουμε σε ένα πρωτότυπο εργαστήριο μεταξοτυπίας, τυπώνοντας χριστουγεννιάτικα σχέδια σε χειροποίητες επαναχρησιμοποιούμενες πάνινες τσάντες! Ανοιχτό για μικρούς και μεγάλους! Επιστημονική ενημέρωση: Θοδωρής Πανουτσόπουλος (11:00-11:30) Καλλιτεχνικός συντονισμός/υλοποίηση εργαστηρίου: Νάνσυ Χαριτωνίδου (11:30-12:30).

■ Η Δράση υλοποιείται από τον Σύνδεσμο Προστασίας και Ορθολογικής Ανάπτυξης του Κορινθιακού Κόλπου (Σ.Π.Ο.Α.Κ.) “Ο ΑΡΙΩΝ”.

17:00

“Φρίκη και ομορφιά πάντα αγκαλιά, έτσι είναι η ζωή!” Η Πεντάμορφη και το τέρας σας περιμένουν!

18:00

“Οι Καλικάντζαροι στον Μύλο”. Τα μικρά καλικαντζαράκια έρχονται τις μέρες των γιορτών στη Γη για να κάνουν τις σκανταλιές τους. Σ’ έναν μύλο τα καλικαντζαράκια θα προσπαθήσουν να κάνουν τις σκανταλιές τους στον μυλωνά και στις κόρες του. Θα τα καταφέρουν άραγε; Θεατρική Ομάδα Αποφοίτων.

20:00

Οι μαζορέτες της Κατιάνας Λατάνη από το acceleration gym θα βρίσκονται στο πάρκο σε εορταστικό κλίμα με την ζωντάνια τους και τις χορευτικές δημιουργίες τους σε χριστουγεννιάτικες μελωδίες.