Το Πάρκο των Χριστουγέννων στο Αίγιο, επέστρεψε για 8η χρονιά, μεταμορφώνοντας το πάρκο των Υψηλών Αλωνίων στο Αίγιο, στη «Χώρα που Τίποτα δεν Πάει Χαμένο» και υπόσχεται να γίνει το Πάρκο των Χριστουγέννων για ολόκληρη την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και όχι μόνο, μιας και είναι το μοναδικό στο είδος του στην ευρύτερη περιοχή!

Φέτος οι διαχρονικοί ήρωες των παραμυθιών που έχουν αγαπηθεί από μικρούς και μεγάλους, έρχονται στο Πάρκο των Χριστουγέννων μεταφέροντας το χαρμόσυνο μήνυμα των Χριστουγέννων, μαζί με ένα περιβαλλοντικό μήνυμα που σηματοδοτεί την στροφή προς την κυκλική οικονομία, μέσα από ένα ταξίδι στη «Χώρα που Τίποτα δεν Πάει Χαμένο».

Πρόγραμμα Παρασκευής 13 Δεκεμβρίου

12:00 Τα παιδιά της Παραμυθούπολης θα ψάξουν τους θησαυρούς των παραμυθιών μέσα στο Πάρκο.

17:30 Πλατεία Αγία Λαύρας «Η φωτεινή πλοήγηση στους στολισμένους δρόμους της πόλης ξεκινά». Το παιχνίδι ζωντανεύει, οι χριστουγεννιάτικες βιτρίνες έχουν τις απαντήσεις των γρίφων.

ΔΙΕΚ Αιγίου/Τμήμα «Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής και Διακόσμησης», Τμήμα «Σχεδιαστής Δομικών Έργων και Γεωπληροφορικής».

«Έκρηξη χριστουγεννιάτικων γεύσεων», ΔΙΕΚ Αιγίου/Τμήμα «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης», Ομάδα «Long Beach», Ομάδα «Αλάτι και Πιπέρι», Ομάδα «Refrain».

19:00 Πλατεία Αγία Λαύρας, μαζί μας η Φιλαρμονική Ορχήστρα Πάτρας … η βραδιά θα συνοδευτεί από εκλεκτούς οίνους του οινοποιείου CAVINO.

Η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ του Οργανισμού της «ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΠΑΤΡΑΣ», δραστηριοποιούμενη ήδη από το 2010, έχει πραγματοποιήσει 65 συναυλίες στην Πάτρα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδος. Tη ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ του Οργανισμού διευθύνει από εντάξεως της, ο Αρχιμουσικός, Γιώργος Μπουρδόπουλος. Ερμηνεύουν: Άννα Χουλιαροπούλου, Νάντια Ζέρβα, Γιάννης Ντακόλιας, Βαγγέλης Καλλαράς, σπουδαστές της Σχολής Σύγχρονου τραγουδιού, του ΩΔΕΙΟΥ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ τάξης: Χρύσας Πανταζοπούλου.

Σε συνδιοργάνωση με το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αιγιαλείας και με τον Εμπορικό και Εισαγωγικό Σύλλογο Αιγιαλείας.

20:00 Οι μαζορέτες της Κατιάνας Λατάνη από το Acceleration Gym θα βρίσκονται στο πάρκο σε εορταστικό κλίμα, με τη ζωντάνια τους και τις χορευτικές δημιουργίες τους σε χριστουγεννιάτικες μελωδίες.