Ένα από τα «βαριά χαρτιά» της απογευματινής ζώνης στο τηλεοπτικό χρηματιστήριο είναι η Τατιάνα Στεφανίδου. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια χρόνια τώρα αποδεικνύει ότι η διαχείριση της έκτακτης επικαιρότητας είναι το δυνατό της ατού.

Η φετινή σεζόν την έβγαλε νικήτρια στην μάχη του τηλεκοντρόλ με τους τηλεθεατές να δίνουν καθημερινό ραντεβού μαζί της. Η Τατιάνα Στεφανίδου είναι survivor και έχει αποδείξει πως για εκείνην τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, αφού σε όποια ζώνη ώρα και concept έχει δοκιμαστεί, στο τέλος κερδίζει.

Πώς προοιωνίζεται το τηλεοπτικό της μέλλον;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του znews.gr, η επόμενη σεζόν θα βρει την Τατιάνα Στεφανίδου στον Alpha, στην ίδια ζώνη που διατηρεί μέχρι σήμερα.

Οι συζητήσεις ολοκληρώθηκαν, οι υπογραφές έπεσαν και η νέα χρονιά για την εκπομπή Tlive -εν όψει και των πολιτικών εξελίξεων- θα έχει μεγαλύτερη ατζέντα ως προς την θεματολογία της. Τι αλλαγές θα δούμε από τη νέα σεζόν; Ουσιαστικά ελάχιστες αφού η δημοσιογράφος σκοπεύει να ενισχύσει την εκπομπή της και όχι να την αλλάξει εκ βάθρων με φόντο τις αυξημένες ανάγκες της επικαιρότητας.