Την  Κυριακή το βράδυ το παλιό με το νέο θα παρελάσουν μπροστά μας, αποδεικνύοντας πως η παράδοση μπορεί να προσαρμοστεί στα σημερινά δεδομένα και να κερδίσει, ακόμα και στο σήμερα τη θέση που της αξίζει!!

Η παράσταση «κόντρα στον καιρό…» με τον κορυφαίο έλληνα τραγουδοποιό Παντελή Θαλασσινό, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Σεπτέμβρη, στο θέατρο «Γ. Παππάς» στο Αίγιο, ώρα 8.00 μ.μ. είναι μια διαφορετική εκδήλωση με πολύ τραγούδι, μουσική, χορό, λόγο και εικόνα, μια περιήγηση από το παλιό στο καινούργιο που αξιοποιεί στο μέγιστο τη μελωδική φωνή και τη μουσική «αύρα» του Παντελή Θαλασσινού.

Για την εκδήλωση μίλησαν στο aigialeiapress  και στην Ιωάννα Δημουλά o Πρόεδρος του Χορευτικού Εργαστηρίου Κώστας Σιώμος και ο Εκπαιδευτικός Δάσκαλος Παραδοσιακών Χορών Γιώργος Σακκής!!

Αξίζει να σημειωθεί πως  συμμετέχουν η σπουδαία Νάνα Μπινοπούλου και κορυφαίοι μουσικοί (Πάνος Δημητρακόπουλος-κανονάκι, Σωτήρης Μαργώνης-βιολί κ.ά.). Επί σκηνής, θα συμπράξουν χορευτές και χορεύτριες του Χ.Ε.Α. (ενήλικες, έφηβοι και παιδιά) που θα αποδώσουν παραδοσιακά τραγούδια αλλά και τραγούδια του Παντελή Θαλασσινού σε παραδοσιακά μοτίβα.

Η προπώληση εισιτηρίων, γίνεται καθημερινά στην αίθουσα του Χορευτικού Εργαστηρίου Αιγίου (Ανδρέου Λόντου 49, πρωινά 10-12 και απογεύματα 7-9, τηλ. 2691020041) καθώς και στο καφέ Coboo (Ανδρέου Λόντου 3β).