Μαθητές και μαθήτριες του οικισμού Πανοράματος αντιμετωπίζουν καθημερινά το ίδιο πρόβλημα, να μην εξυπηρετούνται όπως θα έπρεπε με την μεταφορά τους γυρίζοντας από το σχολείο στις 1:15, καθώς το αστικό τους αφήνει στον κόμβο της παλαιάς εθνικής οδού και πρέπει να περπατήσουν αρκετά μέτρα μέσα στην βροχή, ή στον ήλιο και γενικά σε όλα τα καιρικά φαινόμενα, ενώ διατρέχουν και κίνδυνο για να διασχίσουν τον δρόμο.

Καθημερινά οι γονείς αντιμετωπίζουν πρόβλημα (όπως π.χ. αυτό που βλέπετε στο βίντεο), τρέχοντας και αγωνιώντας να τα πάρουν από τον κόμβο για να μην κινδυνέψουν, όχι μόνο από τον καιρό και τα αυτοκίνητα άλλα και από τα αδέσποτα σκυλιά.
Κάποιοι γονείς μπορούν να πάρουν τα παιδιά, κάποιοι όμως που δουλεύουν δεν έχουν την δυνατότητα.
Τα περισσότερα παιδιά στο Πανόραμα (γύρω στα είκοσι) γυρίζουν από το σχολείο στις 1:15, οπότε είναι αναγκασμένα να παίρνουν το αστικό της γραμμής εκείνη την ώρα και αυτό δεν μπαίνει μέσα στο χωριό. Το δρομολόγιο των 2.10 είναι αυτό που μπαίνει μέσα.

Τα παιδιά του Πανοράματος αντιμετωπίζουν καθημερινά το ίδιο πρόβλημα, να μην εξυπηρετούνται όπως θα έπρεπε με την μεταφορά τους γυρίζοντας από το σχολείο στις 1:15 , το αστικό τους αφήνει στον κόμβο της παλαιάς εθνικής οδού και πρέπει να περπατήσουν αρκετά μέτρα μέσα στην βροχή, στον ήλιο και Γενικά σε όλα τα καιρικά φαινόμενα και με κίνδυνο να διασχίσουν τον δρόμο , και καθημερινά οι γονείς αντιμετωπίζουν το πρόβλημα που βλέπετε στο βίντεο , τρέχοντας να τα πάρουν από τον κόμβο για να μην κινδυνέψουν Όχι μόνο από τον καιρό και τα αυτοκίνητα άλλα και με τα αδέσποτα σκυλιά !Κάποιοι γονείς μπορούν να πάρουν τα παιδιά οι άλλοι που δουλεύουν η δεν έχουν την δυνατότητα ;;; Όλα τα παιδιά ζητάνε την βοήθεια από όλους τους αρμόδιους !!!

Gepostet von Πανόραμα Αιγιαλειας Αχαιας am Freitag, 4. Oktober 2019