Μπορείτε να γίνετε κι εσείς χορηγός στον Παναιγιάλειο Γ.Σ. είτε είστε ιδιώτης, είτε εταιρία ή ελεύθερος επαγγελματίας. Διαφημίζετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που προσφέρετε, προωθείτε το όνομα και τη φήμη της εταιρίας σας και παράλληλα στηρίζετε την ποδοσφαιρική «μητρόπολη» της Αιγιάλειας.

Όλοι οι χορηγοί του Παναιγιαλείου θα αναρτώνται στην κατηγορία «ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΜΑΣ» της ιστοσελίδας της ομάδας: https://www.panaigialeiosfc.gr.

Επικοινωνήστε τώρα στην ηλεκτρονική διεύθυνση του συλλόγου «panaigialeiosfc@hotmail.gr» και στο τηλέφωνο 6983459540 για να γίνετε και εσείς ένας από τους υποστηρικτές – χορηγούς του ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ Γ.Σ.

Συγκεκριμένα το «μελανόλευκο» χορηγικό πακέτο για την αγωνιστική περίοδο 2022-23, που περιλαμβάνει μπάνερ στο γήπεδο (μουσαμάς 3Χ1,30), ηλεκτρονικό μπάνερ στην ιστοσελίδα του συλλόγου κι ένα εισιτήριο διαρκείας, κοστολογείτε 300 ευρώ.

Επίσης, όσοι επιθυμείτε να εγγραφείτε ως μέλη στο σύλλογο ή να ανανεώσετε τη συμμετοχή σας, καταβάλετε το ποσό των 20 ευρώ το χρόνο.

Τα εισιτήρια διαρκείας και το κόστος αγοράς τους, για την νέα αγωνιστική περίοδο, θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες κι αξίζει να σημειωθεί ότι γίνεται προσπάθεια και ηλεκτρονικής χρήσης τους.