Μπορεί το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων του Παναιγιαλείου να περιελάμβανε δύο φιλικά παιχνίδια στο Αίγιο, όμως η κακοκαιρία της Παρασκευής άλλαξε κατά το ήμισυ το πρόγραμμα και υποχρεώνει της Αιγιώτικη ομάδα να αγωνιστεί εκτός έδρας.

Συγκεκριμένα και όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση της ομάδας, μετά το -προπονητικού χαρακτήρα- φιλικό με τον Αστέρα Τεμένης, την περασμένη Τετάρτη, είχε προγραμματιστεί φιλικό παιχνίδι στο δημοτικό στάδιο Αιγίου με τον Ναυπακτιακό Αστέρα, την Κυριακή (16/10) μετά από συνεννόηση με τους υπευθύνους της δημοτικής αρχής.

Την Πέμπτη η διοίκηση του Παναιγιαλείου ειδοποιείτε ότι το παιχνίδι θα γίνει τελικά στο γήπεδο των Καμαρών και μία ημέρα μετά -την Παρασκευή- ότι το παιχνίδι δεν μπορεί να γίνει λόγω της κακοκαιρίας και σε συνάρτηση με την επανασπορά που είχαν κάνει πρόσφατα στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Η «ερασιτεχνική» αντιμετώπιση την οποία -δυστυχώς- έχει ο Παναιγιάλειος, από τη δημοτική αρχή για μία ακόμη φορά, τον υποχρέωσε να ειδοποιήσει τελευταία στιγμή τον Ναυπακτιακό για τις εξελίξεις και τελικά να γίνει διαφοροποίηση της έδρας και το παιχνίδι θα γίνει τελικά στο γήπεδο της Ναυπάκτου (16:00).

Στο αγωνιστικό μέρος ο Φίλιππας Σχοινάς θα παρατάξει και πάλι την ομάδα του με απουσίες, αφού θα απουσιάζουν οι τραυματίες Ανδρ. Σπανός, Μιχ. Σπανός, Τσεκούρας και οι Αποστολής, Πλατυκώστας που θα απουσιάζουν για προσωπικούς λόγους.