Με παλιά και νέα πρόσωπα στο πλευρό της η υποψήφια Δήμαρχος Αιγιάλειας Βασιλική Ψυχράμη προχώρα δυναμικά.

Άνθρωποι νέοι με θέληση για μια καλύτερη και ποιοτική Αιγιάλεια με θέληση για έργο στο δήμο και σε όλους τους τομείς.

Δήλωση Συμπόρευσης Λιακόπουλου Λευτέρη με το συνδυασμό ¨ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ¨

liakopoulosΣτις δύσκολες ημέρες που διανύουμε, η ενασχόληση με τα κοινά είναι μονόδρομος.

Η μέχρι τώρα εφαρμοσμένη πολιτική των ίδιων προσώπων που ανακυκλώνονται στο δημοτικό σκηνικό του τόπου μας, αποδείχθηκε αναποτελεσματική.

Τα ίδια αυτά πρόσωπα προωθώντας την εμπειρία τους στην τοπική αυτοδιοίκηση ως λύση στα προβλήματα του τόπου μας, μας οδήγησαν στην σημερινή κατάσταση, μια κατάσταση με γειτονιές που ερήμωσαν, με μία πόλη στα πρόθυρα της απόλυτης εγκατάλειψης και με ένα δήμο που δεν έχει ταυτότητα.

Έχουμε ανάγκη από μία καλύτερη κοινωνία, μία κοινωνία η οποία θα έχει μέλλον για εμάς, την νέα γενιά, το οποίο θα διαδραματίζεται στον τόπο που γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε.

Όλα τα ανωτέρω με ώθησαν να ασχοληθώ για πρώτη φορά με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και να αποδεχθώ με χαρά και τιμή την πρόταση της κας. Βασιλικής Ψυχράμη, στης οποίας το πρόσωπο βλέπω την ανεξάντλητη επιθυμία για δουλειά και πάνω από όλα την αγάπη για τον τόπο της.

 Σύντομο Βιογραφικό:

Γεννήθηκα τον Ιούνιο του 1985 στο Αίγιο. Αποφοίτησα το 2007 από το τμήμα κλασικής Φιλολογίας της σχολής ανθρωπιστικών και κοινωνικών επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών. Το 2010 απέκτησα και τον μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στη διδακτική των Αρχαίων Ελληνικών. Έκτοτε δραστηριοποιούμαι με τη παράδοση ιδιαίτερων μαθημάτων, καθώς και στο χώρο της εστίασης. Επίσης η αγάπη μου για τα κοινά και τον πολιτισμό, έχει ως αφετηρία την Θεατρική Ομάδα ‘’ Απόφοιτοι’’  έχοντας ενεργή συμμετοχή σε θεατρικές παραστάσεις και πολιτιστικές εκδηλώσεις.

[the_ad id=”46371″]

 

O Δημήτρης Κων. Καμπέρης Μαζί με την Βασιλική Ψυχράμη για μια ¨Ποιοτική Αιγιάλεια¨  

kamperis-dimitrisΣυνδημότισσες, Συνδημότες,

Στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές, αποφάσισα και πάλι να δώσω το παρών με σκοπό να υπηρετήσω τα συμφέροντα των Συμπολιτών μου μέσα από την γνώση, την διάθεση και την εμπειρία – όπως πάντα – με καθαρότητα, νηφάλιο λόγο, εντιμότητα και αξιοπρέπεια.

Προσωπικά στο Δήμο Αιγιάλειας, συμμετείχα στις Δημοτικές εκλογές το 2010 και το 2014 με τον συνδυασμό του κ. Στάθη Θεοδωρακόπουλου. Την περίοδο 2012-2014 είχα την τιμή και την ευθύνη να είμαι στον Δήμο  μας Αντιδήμαρχος (ταυτόχρονα) στους τομείς Καθαριότητας, Πρασίνου, Αθλητισμού και των Δ.Ε. Συμπολιτείας – Ερινεού,  με σημαντικές τομές και παρεμβάσεις στην Καθαριότητα αλλά και τον όλο τρόπο διαχείρισης των απορριμμάτων – παρά τις τεράστιες διαχρονικά δυσκολίες – να λαμβάνει θετικό πρόσημο.

Κυρίαρχο στοιχείο η πλήρης διαφάνεια, ως προ τις πράξεις – επιλογές, τα μέσα καθώς και τα ποιοτικά – ποσοτικά και οικονομικά χαρακτηριστικά που διέπουν το καθεστώς της διαχείρισης των απορριμμάτων με την αναλυτική αποτύπωσή τους σε έγγραφη και ηλεκτρονική μορφή – σε Δημόσια έκθεση, προς γνώση όλων – κάτι που αποτέλεσε αλλά και αποτελεί μέχρι και σήμερα οδηγό και πυξίδα, την μόνη και μοναδική εικόνα λεπτομερούς ενημέρωσης – καταγραφής στον Δήμο μας, γεγονός που καταγράφεται ως Πανελλαδική πρωτοτυπία.

Σήμερα, έχοντας εντωμεταξύ γίνει πολλά και διάφορα πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία.

Φτάνει πια η κοροϊδία.
Όχι άλλα λόγια, όχι πια σε αυταπάτες.
Ήρθε η ώρα για πράξεις.

 Να αφήσουμε πίσω μας την κρίση που τραυμάτισε τον Δήμο μας με τις μαγικές λύσεις που υπόσχονταν και υπόσχονται οι ταχυδαχτυλουργοί της ανάπτυξης του αύριο. Πρέπει να δουλέψουμε με πρόγραμμα, διαφάνεια και μεθοδικότητα. Μόνο με γνώση και πολλή δουλειά θα πάμε μπροστά. Έχουμε αποδείξει ότι όταν – και όπου – μας εμπιστεύτηκαν δουλέψαμε για τους Συμπολίτες μας με σύνεση, διαφάνεια και αποτελεσματικότητα, λέγοντάς σας, παρά το όποιο κόστος, πάντα την Αλήθεια.  Έχουμε χρέος να το ξανακάνουμε με μόνο κίνητρο και οδηγό το γνήσιο ενδιαφέρον μας για τον τόπο μας, για την Αιγιάλεια που αγαπάμε και ονειρευόμαστε.

Γιατί βλέποντας και συγκρίνοντας το Δήμο μας με άλλους, πανελλαδικά, με τα ίδια περίπου χαρακτηριστικά, μας προκαλεί αν μη τι άλλο, το συναίσθημα της μελαγχολίας.  Μελαγχολία που μετατρέπεται σε απογοήτευση αν σκεφτεί κανείς τις μεγάλες δυνατότητες που έχει ο τόπος μας.  Αυτό καλούμαστε να το αλλάξουμε κάνοντας τις κατάλληλες – ποιοτικές – επιλογές.

Για αυτό το λόγο, ως ενεργός πολίτης, με χρόνια ενασχόλησης στα κοινά, αποφάσισα στις ερχόμενες εκλογές να συμπορευτώ με την υποψήφια Δήμαρχο Βασιλική Ψυχράμη. Ήταν μια απόφαση που έλαβα, μέσα από την εμπειρία της μακρόχρονης αυτοδιοικητικής μου διαδρομής με στόχο και διάθεση να προσφέρω στον τόπο μας .

Ως μέλος μια ομάδας, γνωρίζοντας καλά τα ποιοτικά χαρακτηριστικά και τις ικανότητες της υποψήφιας Δημάρχου Βασιλικής Ψυχράμη, δηλώνω ότι θα είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο ανεξάρτητο ψηφοδέλτιό της που φέρει τον χαρακτηριστικό τίτλο «ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ». Πιστεύω ότι η Βασιλική Ψυχράμη με την διοικητική της γνώση, την επάρκεια του χαρακτήρα της και την αυτοδιοικητική της εμπειρία, μπορεί πλαισιούμενη από ικανούς συνεργάτες να οδηγήσει τον Δήμο μας στα μονοπάτια της ανάπτυξης και της προόδου.

Με πνεύμα ομαδικότητας, αξιολόγηση προσώπων, όλων μας, και εμένα προσωπικά, αλλά και οριοθέτηση των στρατηγικών στόχων, μπορούμε να πάμε τον Δήμο μας μπροστά να βάλουμε την Αιγιάλεια εκεί που πραγματικά της πρέπει και της αξίζει.

Όμως επειδή το Αύριο είναι αμφίβολο, ΕΜΕΙΣ αρχίζουμε από ΣΗΜΕΡΑ,  να κάνουμε πράξη αυτό που μας πρέπει και μας ανήκει, να ζούμε σε μια «ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ».

Γιατί το οφείλουμε σε εμάς αλλά κυρίως το χρωστάμε στα παιδιά μας.

Με εκτίμηση,

Δημήτρης Καμπέρης

[the_ad id=”46274″]

 

Δήλωση Συμπόρευσης Αρετή Τριανταφυλλοπούλου 

triantafyllopoulou-aretiΑγαπητές φίλες και φίλοι,

η γυναίκα σήμερα διεκδικεί τον ρόλο που της αρμόζει στην κοινωνία.

Με σοβαρότητα και υπευθυνότητα ανταποκρίνεται επιτυχημένα στις προκλήσεις και τις απαιτήσεις της εποχής μας. Στηρίζει την οικογένεια, εργάζεται, συμμετέχει στα κοινά και με το ήθος και το δυναμισμό της αλλάζει τον κόσμο.

Η κα. Βασιλική Ψυχράμη είναι ένα τρανό παράδειγμα γυναίκας, που υπηρετεί αυτόν τον πολυδιάστατο ρόλο ως μητέρα, νοικοκυρά, εργαζόμενη, και επιτελικό στέλεχος του Δήμου μας. Στην αυτοδιοικητική της διαδρομή αντιμετώπισε τα προβλήματα και τα θέματα της αρμοδιότητάς της με προθυμία και εργατικότητα και τα διεκπεραίωσε με ιδιαίτερη αποτελεσματικότητα.

Με το ήθος και το έργο της μας έχει κάνει ιδιαίτερα  υπερήφανες και αποτελεί λαμπρό παράδειγμα για όλες μας.

Για τους λόγους αυτούς δηλώνω ότι στις επικείμενες δημοτικές εκλογές θα είμαι υποψήφια με τον συνδυασμό ¨ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ¨ της υποψηφίας Δημάρχου Βασιλικής Ψυχράμη.

Σύντομο βιογραφικό

Η Τριανταφυλλοπούλου Αρετή είναι παντρεμένη με τρία παιδιά και κατοικεί με την οικογένειά της στο Διακοπτό Αιγιαλείας

[the_ad id=”46371″]

 

Δήλωση Συμπόρευσης Σπύρος Βίλλιος 

Αγαπητές συμπολίτισσες και συμπολίτες,

Αποφάσισα να συμμετάσχω ως υποψήφιος για την Τοπική Κοινότητα Διακοπτού με στην Ποιοτική Αιγιάλεια, με σκοπό να βοηθήσω με την εμπειρία και το έργο  μου στην προσπάθεια αναβάθμισης του τόπου μου. Εμπιστεύομαι τη Βασιλική Ψυχράμη, γιατί την γνωρίζω προσωπικά και έχω ιδία αντίληψη για το δυναμισμό και την αποτελεσματικότητα που τη χαρακτηρίζουν.

Σύντομο Βιογραφικό

Ο Βίλλιος Σπύρος γεννήθηκε στο Διακοπτό. Σπούδασε στη σχολή τηλεπικοινωνιών του ΟΤΕ και εργάσθηκε ως προϊστάμενος στον ΟΤΕ Διακοπτού επί 25 έτη. Επίσης έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος της πρώην Κοινότητας Διακοπτού.

 

[the_ad id=”46371″]