Ήττα και αποκλεισμός από τη συνέχεια της διοργάνωσης του Ομαδικού Κυπέλλου Σκάκι 2019 για τον Α.Σ.Ο. Συμπολιτείας, με το λογικό φαβορί την ομάδα του Αγίου Βασιλείου να επιβεβαιώνεται και να πετυχαίνει την πρόκρισή του στην ημιτελική φάση του θεσμού.

Με το αέρα της άνετης επικράτησης στον προηγούμενο γύρο απέναντι στον Α.Σ.Ο. Ερινεού οι νεαροί αθλητές του Α.Σ.Ο. Συμπολιτείας, μαθητές γυμνασίου και λυκείου, έδωσαν τον καλύτερο ευατό τους και πάλεψαν στα ίσια την πρόκριση απέναντι στην ομάδα του Σ.Σ. Αγίου Βασιλείου, η οποία παρατάχθηκε με πλήρη σύνθεση, αποτελούμενη από τους καλύτερους και τους πιο ποιοτικούς παίκτες που διαθέτει στο ρόστερ της.

[the_ad id=”46371″]

Η σύνθεση του Α.Σ.Ο. Συμπολιτείας αποτελούνταν από τους Ηλία Ρόζο, Αλέξανδρο Βλαχόπουλο, Χρήστο Βλαχόπουλο και Μαρία Καμπέρη. Ο αγώνας διεξήχθη την περασμένη Κυριακή 17 Φεβρουαρίου στο Αίγιο.

Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας που έχουμε ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια και επιδιώκουμε στις προσεχείς διοργανώσεις να καταφέρουμε να παρουσιάσουμε ένα πιο ανταγωνιστικό σύνολο, που θα απαρτίζεται από νέους στην ηλικία αθλητές. Ευχόμαστε στον Σ.Σ. Αγίου Βασιλείου καλή συνέχεια στη διοργάνωση του κυπέλλου” δήλωσε σχετικά ο Γιώργος Ρόζος, αρχηγός της αποστολής του Α.Σ.Ο. Συμπολιτείας.

 

[the_ad id=”46704″]

 

[the_ad id=”57928″]