Βλέποντας το Σωματείο της ΠΑΛΕΜΟΤ ότι υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρων από γονείς να δοκιμάσουν  τα παιδιά τους τις δυνατότητες τους στο Motocross, αλλά και την δυσκολία να γίνει αυτό αφού έπρεπε ο κάθε γονιός να κάνει ένα αρκετά μεγάλο έξοδο χωρίς να είναι απόλυτα σίγουρος ότι το παιδί μετά από τις πρώτες βόλτες θα θέλει να συνεχίσει.

Αποφάσισε να πάρει κάποια μηχανάκια και τον απαραίτητο εξοπλισμό και με την βοήθεια κάποιων ανθρώπων που έχουν εμπειρία από το MotoCross αλλά και την αγάπη και το πάθος ώστε να μεταδώσουν αυτή την εμπειρία στην νέα γενιά έφτιαξε το MotoCross School For Children.

Στα 10 χρόνια που τρέχουμε αυτή τη δράση δεκάδες κορίτσια και αγόρια από ηλικία 4 έως 12 έχουν έρθει και δοκιμάσει της δυνάμεις τους στο MotoCross.

Πολλά από τα παιδιά που πέρασαν από το σχολείο τρέχουν πλέον με τα δικά τους μηχανάκια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα MotoCross.

Το πρόγραμμα ξεκινά από αυτό το Σαββατοκύριακο 29-30 Οκτωβρίου και κάθε Σαββατοκύριακο από τις 9,30 έως τις 13,00, στο χώρο της πίστας ”Δωροθέας Αναστασοπούλου” στο Αίγιο.

Το σωματείο διαθέτη 2 μηχανάκια MotoCross ένα αυτόματο 50cm2 και ένα 65cm2 με ταχύτητες και πλήρες προστατευτικό εξοπλισμό ( κράνος – μπότες – θώρακα – ρούχα).

Υπεύθυνος προγράμματος είναι ο Βαγενάς Σωτήρης. Τηλ. Επικοινωνίας 6974 842589