paekΜε έκπληξη διαβάσαμε κ. Τριανταφυλλόπουλε την τοποθέτηση σας σε Επιμελητηριακά ζητήματα, βλέποντας τον κακοτράχαλο δρόμο που προσπαθείτε να οδηγήσετε την κοινή γνώμη των συμπολιτών μας, μέσα από την ημερήσια εφημερίδα σας. Αλήθεια η Ημερήσια εφημερίδα σας εκδίδεται καθημερινά.? και αν ναι από που μπορούμε να την προμηθευτούμε για την ημερήσια ενημέρωσή μας.?

Σχετικά με τα θέματα της ημερήσιας διάταξης του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου, ίσως θα πρέπει να διαβάσετε και να κατανοήσετε τον Κανονισμό λειτουργίας του Επιμελητηρίου, γιατί μάλλον μπερδεύεστε, νομίζοντας ότι είστε σε ένα ακόμη Δημοτικό Συμβούλιο. Για το θέμα της σύσκεψης που έγινε στο Αίγιο για την Μακεδονία, πάντα υπερασπιζόμασταν τα Εθνικά μας θέματα και συνεχίζουμε να το κάνουμε, με ανοιχτή πρόσκληση που απευθύνουμε σε όλα τα μέλη μας και τους συμπολίτες μας, συμμετέχοντας σε όλες τις εκδηλώσεις και συσκέψεις με οποιαδήποτε αρμοδιότητα έχουμε γιατί σεβόμαστε τις όποιες Συνδικαλιστικές θέσεις κατέχουμε. Έτσι και έγινε στην οργανωτική σύσκεψη, προ ημερών στο Αίγιο, με την ιδιότητα που είχαμε προσκληθεί.

 

[the_ad id=”46371″]

 

Διαστρεβλώνετε και αναφέρετε όπως εσείς θέλετε, την μία θέση.? ή τις ψηφισμένες Θέσεις των Συμβούλων της ΠΑΕΚ στο Επιμελητήριο Αχαϊας και λέμε θέσεις, γιατί ως γνωστόν ο κ.Τηλιγάδης κατέλαβε την θέση του Α Αντιπροέδρου, με ψήφους 17 της παράταξης Μαρλαφέκα και 3 της ψήφους της ΠΑΕΚ σύνολο 20 στους 31 Συμβούλους. Ο κ. Δεληγιάννης κατέλαβε θέση εκπροσώπου στο Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο με Αναπληρωτή του τον κ. Φράγκο. Εκτός και αν λείπατε από τη συνεδρίαση ή ήσασταν εκτός τόπου και χρόνου. Δεν είχαμε ως απαίτηση την στήριξη των άλλων παρατάξεων που προέρχονται από την Πάτρα, αλλά διαπιστώσαμε και σιγουρευτήκαμε για την διασπαστική στάση που αρχίσατε να κρατάτε σαν παράταξη, από την πρώτη συνεδρίαση του Επιμελητηρίου με αφορμή την μη στήριξή σας ως Αιγιαλέας, στην εκλογή Αιγιαλέα εκπροσώπου στην Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου. Άρα για ποια συνεργασία παρατάξεων μιλάτε, όταν ακόμα και στις φωτογραφίες σας, από την συνεδρίαση του Επιμελητηρίου, ”κόβετε” στην μέση την Διοικητική Επιτροπή για να μην φανεί στο φακό, ο Αιγιαλέας εκπρόσωπός της.! Λυπηρό για την δημοσιογραφική σας ιδεολογία και εντοπιότητα σας.!

Επιπλέον, προ ημερών στο Παράρτημα του Επιμελητηρίου στο Αίγιο, έκπληξη μας προκάλεσαν οι κοντινές φωτογραφίες που αναρτήσατε, προφανώς για να μην φανεί η αποτυχία της εκδήλωσή σας, με συνταξιούχους ανάμεσα στα λίγα και εκλεκτά μέλη σας. Κακό δεν είναι, καλό είναι, οι συνταξιούχοι γνωρίζουν τα προβλήματα του επιχειρηματικού κόσμου και κάποιοι από αυτούς, ίσως να γνωρίζουν και να μπορούν να ενημερώσουν εσάς και τους συναδέλφους μας, για τις εξελίξεις στο σκάνδαλο της Αχαϊκής Τράπεζας.!

Συνήθως δεν απαντάμε σε κουτσομπολιά και δεν αξίζει να επανέλθουμε αλλά εκφράζουμε την έντονη δυσαρέσκειά μας, όταν τα γεγονότα δεν αποτυπώνονται σωστά και ορθά ώστε να καταλαβαίνει ο κάθε συνάδελφος τι διαβάζει και να βγάζει νόημα σωστό και όχι παραπληροφόρησης για να γλυκαθούν τα αυτιά του.

 

[the_ad id=”46274″]

Εσείς κ. Τριανταφυλλόπουλε με τα γραφόμενά σας, πυροδοτείτε το επιμελητηριακό κλίμα και υπενθυμίζετε σε όλη την Αχαϊα, ότι η Φωνή της Αιγιάλειας στο Επιμελητήριο είναι με την ΠΑΕΚ και για ακόμα μία φορά, μας θυμίζετε ότι εσείς διασπάσατε την Αιγιάλεια, στις Επιμελητηριακές εκλογές, φοβούμενος τον Δημαρχιακό θώκο, στις επόμενες Δημοτικές Εκλογές, όπου εκεί θα πάρετε την θέση που σας αξίζει…

ΤΗΛΙΓΑΔΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ Π.Α.Ε.Κ.

 

[the_ad id=”48922″]

 

[the_ad id=”46704″]