Όλη η «Ποιοτική Αιγιάλεια» βρέθηκε στα γυρίσματα του σποτ για την παρουσίαση του συνδυασμού που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα του Σαββάτου στις επτά στο Πολιτιστικό κέντρο Αλέκος Μέγαρης.

Ένα προς ένα όλα τα ονόματα, γνωστά, αγαπητά, δραστήρια, από όλες τις παραγωγικές ομάδες, όπως είχε υποσχεθεί από την αρχή η Επικεφαλής του Συνδυασμού κ. Βάσω Ψυχράμη.

Οι γυναίκες, το δυνατό της σημείο!! και γιατί όχι!! Βλέποντας από τις φώτο καταλαβαίνουμε πως θα είναι δύσκολος ο ανταγωνισμός για τους άλλους συνδυασμούς. Δυναμικά άτομα με μόνο έναν στόχο, τον Δήμο!!

Στο συνδυασμό αυτό φαίνεται πως μία γυναίκα το κατάφερε χωρίς κόπο!! Βέβαια το ίδιο ισχύει και για τους άνδρες του συνδυασμού αλλά οι τόσο αξιόλογες γυναίκες μαζεμένες είναι ένα γεγονός που δε θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο!!

elisavet-mpompotsiari

Φυσικά θετικά!!Μιλώντας μάλιστα στην κα. Ελισσάβετ Πίκουλα Μπομποτσιάρη υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στο Κεντρικό Ψηφοδέλτιο με τον συνδυασμό της κας Ψυχράμη που αναφέρθηκε στην παρουσίαση του Σαββάτου αλλά και το λόγο συμπόρευσης της με την κ. Ψυχράμη.

Όπως είπε χαρακτηριστικά η συμμετοχή της προκύπτει από την ανάγκη της συνεισφοράς, από την ανάγκη που έχουμε όλοι να είμαστε ενεργοί πολίτες. Από την ειλικρινή διάθεση προσφοράς για την πόλη που ζει και εργάζεται . Καλή Επιτυχία!!

 

[the_ad id=”46704″]